Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Les imatges de Telecinco que poden enviar Isabel Pantoja a presó

Kiko Rivera podria fer entrar a la seva mare a la presó

Isabel Pantoja i Kiko Rivera s'han convertit en els protagonistes de la premsa rosa per culpa de la guerra mediàtica que ha originat la finca de Cantora. Ara, la cantant podria enfrontar-se novament a la presó per les dades que ha revelat el seu fill.

Després de descobrir el que va fer la seva mare amb l'herència de Paquirri, el DJ s'ha sentit completament enganyat i ha decidit allunyar-se d'ella i fer públic tot el que ha fet la cantant amb l'herència que li va deixar el seu pare. El passat 14 de novembre, Telecinco va emetre un especial titulat  'Cantora: la herencia envenenada', on Kiko Rivera va revelar tots els enganys d'Isabel Pantoja.

Les dades que ha revelat Kiko Rivera

Kiko Rivera va revelar que havia descobert l'habitació secreta que tenia la seva mare a Cantora, motiu pel qual la cantant podria acabar una altra vegada entre reixes. Rivera va explicar al plató de Telecinco que el passat 2 d'agost, quan va anar a veure la seva mare pel seu aniversari, va veure com l'habitació que Isabel Pantoja sempre havia mantingut amb clau estava obert. 

La porta de l'habitació, que fins ara sempre s'havia mantingut tancada i amb clau, estava oberta perquè s'estaven fent unes reformes a la sala i la persona que estava fent les obres se la va deixar oberta sense adonar-se'n, segons ha informat la periodista Paloma García Pelayo.

La cantant sempre havia dit que les pertinences de Paquirri havien estat robades per una banda de delinqüents i que per aquest motiu no se les havia lliurat als seus fills, tal com sentenciava el testament. Però, a l'estiu, el DJ va descobrir que això no és cert. Totes les coses del seu pare estaven guardades en l'habitació que Isabel Pantoja havia tingut tancada amb clau des de feia tenta-sis anys. 

El presumpte robatori va tenir lloc la nit següent de la lectura de l'herència de Paquirri, quan ja s'havia descobert que gran part d'aquestes peces de col·leccionista serien lliurades als germans Rivera. Encara Kiko sempre havia confiat en la versió de la seva mare i mai va pensar que hagués estat capaç d'amagar les pertinences del seu pare, quan va saber la veritat no va dubtar en compartir-ho públicament per tal de fer justícia.

Isabel Pantoja podria enfrontar-se a set anys de presó

Quatre anys després d'abandonar la presó d'Alcalá de Guadaíra, on va estar presa durant un any i mig per blanquejar els diners de Julián Muñoz, la seva exparella, en el cas Malaya.

Després que Kiko Rivera fes públic l'engany d'Isabel Pantoja, el seu advocat, Joaquín Moeckel, ha sentenciat que si les paraules del DJ són certes, podrien reprendre l'execució judicial de la sentència en la qual el jutge va obligar la cantant a lliurar aquests objectes de valor als fills de Paquirri.

Si la cantant manté les pertinences de Paquirri i no les lliura a Kiko Rivera i als seus germans paterns, es podria enfrontar a una condemna per tres delictes: falsa denúncia, apropiació indeguda de béns i desobediència judicial. D'aquesta manera, Isabel Pantoja podria ser condemnada a set anys de presó.