Els plans de la Família Reial aquest estiu que trontollen seriosament

Les vacances de Felip VI i Letícia estan pendents del que pugui passar

Letícia i Felip VI en un acte
Les vacances de la Família Reial encara són incertes | La Coctelera

L'illa balear de Mallorca és la destinació predilecta de Felip VI i Letícia per passar les vacances d'estiu perquè allí està el Palau de Marivent, la residència d'estiu dels reis d'Espanya. Aquest però no és l'únic destí dels reis que acostumen a fer un altre viatge, amb un destí desconegut, per a les seves vacances privades.

La crisi sanitària de la Covid-19 ens ha trastocat a tots els plans i les vacances de la Família Reial no han estat una excepció. L'estada a la residència d'estiu que tenien prevista els reis a Mallorca es podria veure alterada i, segons informa la Casa Reial, els plans de vacances «són incerts» i per tant, fins a l'últim moment no se sabrà amb seguretat si podran viatjar fins a l'illa.

La 39a Copa del Rei de Vela

Un dels actes destacats de l'agenda d'estiu de la Família Reial és la Copa del Rei de Vela que se celebra a Mallorca i on Felip VI acostuma a competir. Enguany la celebració d'aquest esdeveniment està encara per confirmar a causa de la pandèmia però, de moment, els organitzadors mantenen l'esperança de no cancel·lar la 39a Copa del Rei Mapfre de Vela, prevista per l'1 d'agost i que s'allargarà fins al 8.

La competició se celebra des de l'any 1982 amb el regnat de Joan Carles I i està organitzada per la Reial Associació Nacional de Creuers i el Reial Club Nàutic de Palma. Es tracta d'un esdeveniment esportiu que va impulsar el turisme de les Illes Balears i on cada any es poden veure famosos de la societat i amants de la vela de tot el món.

També podrien perillar el típic posat estiuenc a Marivent de Letícia, Felip i les seves filles així com la recepció que els reis celebren anualment a l'interior del Palau de l'Almudaina. En la recepció tots els convidats saluden un a una amb la mà als reis, un acte que ara mateix seria impossible pel coronavirus.


Comentaris

envia el comentari