URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Terelu agafa les coses i marxa de casa de María Teresa

Mare i filla han viscut juntes durant aquest mesos de confinament

Terelu Campos a Viva la Vida el dissabte 9 de maig de 2020
Terelu s'ha separat per fi de la seva mare | Telecinco

El passat mes de febrer, Terelu Campos va anunciar amb gran alegria a 'Viva la vida', programa en el qual col·labora, que per fi havia aconseguit vendre el seu àtic. La filla de Maria Teresa Campos començava, així, una nova vida allunyada dels deutes i els problemes que la perseguien des que va decidir abandonar 'Sálvame'.

Però la seva felicitat es va truncar a mitjans de març quan el govern espanyol va decretar l'estat d'alarma. A conseqüència del coronavirus, la col·laboradora de Mediasetes va veure obligada a retardar els seus plans de mudança, previstos en un primer moment per al mes de març.

Volta a la feina de Terelu amb canvi de look

A més, Terelu es considera grup de risc per una malaltia que va patir en el passat, pel que no va poder acudir al seu lloc de feina durant aquests dos mesos.  Durant tot aquest temps, la major de les Campos ha compartit espai amb la seva mare, la presentadora María Teresa Campos, on han aprofitat per recuperar el temps perdut per viure tan lluny l'una de l'altra.

Després de més de cinquanta dies confinada, el passat nou de maig va reaparèixer a 'Viva la Vida' amb un look que va deixar sorpresa a la mateixa Emma García, presentadora de l'espai que ocupa la graella de les tardes dels dissabtes i diumenges a Telecinco.

La col·laboradora es va mostrar feliç per estar de tornada a la feina, però també per poder fer realitat el seu somni: fer l'esperada mudança del seu àtic, ubicat a Aravaca (Madrid). Aquests dies s'ha pogut veure com una empresa de mudances buidava el que ha estat la llar de la filla gran de Teresa Campos durant gairebé una dècada.

La nova llar de Terelu Campos

Gràcies a la desescalada que ha començat recentment a Madrid, Terelu ha pogut portar tots els seus objectes personals al pis que ha llogat a Aravaca, el mateix municipi en el qual vivia.

La nova casa de Terelu Campos és un apartament de 200 metres quadrats pel qual pagarà al voltant de 2.500 euros mensuals. La nova llar de la Campos consta de quatre habitacions, un gran saló, cuina i terrassa. A més, també té garatge, piscina comunitària, vigilància i seguretat durant les 24 hores del dia.

Per la seva banda, María Teresa Campos ha tornat a la seva llar i ja ha rebut les primeres compres i encàrrecs a domicili. Habitualment ha comentat que la casa li queda gran i més ara, que ja no està Edmundo, però les circumstàncies obliguen i el retorn havia de produir-se tard o d'hora.


Comentaris

envia el comentari