La decisió de Kiko Rivera que ha agafat per sorpresa tothom

L'artista està molt conscienciat amb la lluita contra el coronavirus

Kiko Rivera en una foto d'arxiu
Kiko Rivera s'ha sumat a un repte solidari contra el coronavirus | Catalunya Diari

La vida de Kiko Rivera va donar un tomb fa algun temps. Allunyat dels mals hàbits que van marcar la seva joventut, l'artista s'ha renovat completament i durant aquesta quarantena s'ha sumat a diversos reptes solidaris.

Dissabte que ve, 23 de maig, l'artista intentarà complir un sorprenent i solidari repte que el durà a romandre tot un dia sencer sense dormir, és a dir, estarà 24 hores despert. L'artista s'ha compromès a punxar música fins al dia següent i de forma ininterrompuda.

Kiko Rivera iniciarà aquest repte en directe al seu compte de Twitch i també se li podrà escoltar a través de les ones de Loca FM. Durant el confinament, Kiko Rivera ha amenitzat als seus seguidors en el seu canal d'Instagram i de Twitch. Des d'entrevistes a famosos, fins converses en directe amb amics o vídeos mentre jugava a la consola, una infinitat de quefers que el fill d'Isabel Pantoja ha volgut compartir amb els seus seguidors.

El repte de Kiko Rivera

Aquest marató musical és de caràcter benèfic, i és que el DJ recaptarà fons que aniran destinats a #YoMeCorono, la iniciativa promoguda per Marc Clotet i Natalia Sánchez per a la recerca d'una vacuna contra la covid-19.

Totes aquestes iniciatives són benvingudes per tota la comunitat de les xarxes socials que segur que seguiran el seu directe molt atents. L'artista ha confirmat la notícia a '20 minutos', on s'ha mostrat molt emocionat i convençut de voler afrontar aquest repte per ajudar a totes aquelles famílies que per desgràcia han viscut de prop el coronavirus.

Per aconseguir el repte, Kiko Rivera haurà d'estar despert durant 24 hores, sense deixar de punxar la seva música per fer més amè el confinament, que tot i la desescalada encara segueix aquí.

«Només es em permetrà anar a el servei quan ho necessiti. Seguiré les pautes nutricionistes i psicòlegs que estan ajudant-me per poder superar aquest repte», ha confirmat a l'esmentat mitjà. L'artista està molt motivat i molt convençut de poder realitzar aquest repte.


Comentaris

envia el comentari