Alejandra Rubio revela detalls de les Campos sense adonar-se'n

La filla de Terelu Campos ha actualitzat les novetats de la seva família

Terelu Campos i la seva filla Alejandra Rubio en una terrassa d'un bar
Alejandra Rubio revela detalls de les Campos sense adonar-se'n | Instagram

Les Campos no han deixat de ser notícia durant aquests mesos tot i la crisi del coronavirus que ha paralitzat la vida de gairebé tothom. De fet, la germana gran, Carmen Borrego, té la malaltia —tot i que molts creuen que ha mentit—, i la matriarca, María Teresa Campos, ha hagut de ser aïllada per protegir-la de la infecció. 

L'última en ser notícia va ser Terelu Campos, que va reaparèixer amb un nou i criticat 'look' i que a més es muda de casa quan encara no ha acabat el confinament del tot. 

De fet, la filla de Terelu, Alejandra Rubio, és l'última que s'ha convertit en notícia després de donar detalls sobre la família gairebé sense adonar-se'n. La jove ha confirmat que, de moment, la seva mare segueix vivint a la seva residència habitual tot i haver venut el seu dúplex d'Aravaca. Tot apunta que les dificultats de mobilitat en què encara es troba Madrid podrien haver endarrerit la seva mudança, que ja es donava per feta.

El més estrany de les seves declaracions és que mencioni a la seva mare i la mudança, ja que Terelu no vol parlar de la seva vida i de les seves cases, un fet que ja va provocar que abandonés 'Sálvame' fa mesos.

Sobre la seva tieta, Carmen Borrego, Alejandra ha confirmat que s'està recuperant del coronavirus, tot i que de moment encara segueix donant positiu en les proves. La mateixa Carmen va entrar en directe també a 'Viva la vida' per explicar que cada cop es troba millor, però que ha viscut alguns moments on ho ha passat realment malament per culpa de la malaltia. 

Terelu va vendre el seu pis per 1,4 milions d'euros

Després d'haver d'ajornar la seva mudança a causa de l'estat d'alarma, Terelu Campos ha pogut començar a traslladar-se aquest dimecres. Segons afirma 'Jaleos' la filla de María Teresa Campos va vendre el seu luxós àtic a Aravaca per 1,4 milions d'euros després de 10 mesos buscant comprador sense èxit.

Ara, Terelu viurà en un pis al mateix barri i pagarà més de 2.000 euros al mes de lloguer, però podrà estar més a prop de la seva filla. 


Comentaris

envia el comentari