Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego i la seva filla, Carmen Rosa Almoguera

L’impactant canvi de ‘look’ de Carmen Borrego

La col·laboradora se sotmet a un nou canvi d’estil dins de l’espai ‘Desafío Borrego’, a més d’estar fent exercici i seguint una dieta molt estricta

Carmen Borrego té un espai dins del programa 'Sálvame' anomenta 'Desafío Borrego' | Telecinco

 

Estupefacció és el que van sentir tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ en veure aparèixer a la germana de Terelu Campos amb el cabell tenyit i un tall a l’estil ‘garçon’. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Carmen Borrego es va sotmetre a un canvi d’imatge dins de l’espai ‘Desafío Borrego’, portat a terme per l’estilista Manuel Zamorano. Tot i la sorpresa, el renovat ‘look’ de la col·laboradora no va acabar de convèncer als seus companys de programa, sobretot a Mila Ximénez, que es va quedar sense paraules en quan va veure-la entrar.

Carmen està fent canvis físics i psicològics

La filla de María Teresa Campos s’està sotmetent tant a canvis físics com psicològics amb l’ajuda d’experts; d’entre ells,  la ‘coach’ Cristina Soria i l’estilista Manuel Zamorano. Tots els canvis formen part de ‘Desafío Borrego’, un espai dedicat a la col·laboradora dins de ‘Sálvame’ per ajudar-la a trobar el ‘look’ perfecte, una idea que va sorgir arran de la decisió de Carmen de sotmetre’s a algunes operacions de cirurgia estètica.

I és que els canvis que està experimentant Carmen Borrego són tant físics com psicològics. Aconsellada per Cristina Soria, la germana de Terelu ha superat algunes pors, com la por a fer el ridícul: va pujar a una plataforma en ple centre de Madrid, essent observada per tota la gent del carrer. La col·laboradora va confessar que, encara que va sentir pànic al principi, després es va sentir en pau.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Respecte als canvis físics, està seguint una dieta molt estricta i realitzant exercici físic. El fet de perdre quilos i estilitzar la seva figura està motivant més a Carmen per continuar amb el repte.

Carmen Borrego comprova el seu pes en directe a 'Sálvame' | Telecinco

 

El repte: trobar el ‘look’ perfecte

L’equip d’experts de ‘Sálvame’ s’està esforçant per trobar l’estil més adequat per a Carmen, i més després d’alguns fiascos, com el ‘look’ que era exactament igual que el de la seva germana Terelu: va provocar molta emoció, ja que va ser durant la setmana en la qual la seva germana estava essent intervinguda. L’estilista Manuel Zamorano s’ha decidit per allisar-li el cabell, tenyir-lo de morè i tallar-lo a l’estil ‘garçon’. 

Imatge del primer canvi de 'look' de Carmen Borrego | Telecinco
  • També pots llegir: Laura Fa acusa a Terelu de «sensacionalista» respecte a la seva malaltia

«Si pensàveu que Carmen Borrego havia tirat la tovallola, estàveu equivocats», anunciava la presentadora de ‘Sálvame’, Paz Padilla, a l’inici del programa. Un cop descobert el canvi, i abans d’aproximar-se als seus companys, Carmen va mirar-se en un mirall on va poder comprovar per ella mateixa el resultat: «Em veig més prima de cos, i per això m’agrada», tot i que un cop asseguda, confirmava «em veig molt estranya».

Tot i que Carmen demanava opinions a tots els seus companys, expectant sobre les impressions del seu nou estil, pocs van obrir la boca. Fins i tot Mila Ximénez, exconcursant de ‘Supervivientes’ que sempre havia donat la seva opinió sobre els canvis de Carmen Borrego, només va dir que «s’havia quedat sense paraules»  i que no diria res més.

Imatge de l'actual 'look' de Carmen Borrego | Telecinco