URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Verdeliss segueix a l'hospital per complicacions durant l'embaràs

L'ex concursant de 'GH VIP 6' segueix hospitalitzada a Madrid després que aquest diumenge trenqués aigües, coincidint amb la setmana 30 de l'embaràs
Verdeliss i el seu marit expliquen la situació a Youtube | YOUTUBE

 

La youtuber Verdeliss, després de dies de molta confusió pel seu ingrés a l’hospital, va explicar diumenge passat el motiu pel qual estava ingressada a urgències faltant-li encara dos mesos i mig pel part. En un vídeo publicat al seu canal de Youtube, ella i el seu marit relataven, que estant embarassada de només 30 setmanes, havia trencat aigües. Una situació molt perillosa amb possibles conseqüències pel bebè.

 

 

Verdeliss explica els motius del seu ingrés

L’ex concursant de ‘GH VIP 6’ i el seu marit han volgut compartir amb la seva família virtual de més d’un milió de seguidors l’experiència que estan passant, per tal d’intentar normalitzar els problemes que poden sorgir en l'última etapa de l’embaràs, i que t’impedeixen viure amb felicitat aquests moments. Així ho explicava Verdeliss amb veu entretallada, sense poder controlar les llàgrimes, afegint que és molt dur saber i «acceptar que la teva filla naixerà amb dificultats i necessitarà assistència mèdica».

 

 

També ha concretat com està sent el tractament: «vaig trencar aigües en complir les 30 setmanes d’embaràs (...). Estic amb un tractament antibiòtic, ja que un cop es trenca la bossa amniòtica es perd la barrera que protegeix el bebè».

 

Satisfets amb l’atenció hospitalària

Dintre de la preocupació, però, estan tranquils perquè els metges li monitoren contínuament la freqüència cardíaca al bebè i tot està controlat. L’atenció hospitalària allí on es troben ingressats, l’hospital Gregorio Marañón de Madrid, és de primer nivell, i a més, aquest hospital està especialitzat en bebès prematurs.

 

Tot i que la parella comença a assimilar la situació per la qual estan passant, han confessat que se senten sols i desemparats, ja que la seva família es troba lluny de Madrid (la youtuber és de Pamplona), i en aquests moments és quan més necessiten el seu afecte i suport.

 

 

A Verdeliss li preocupen les contraccions i filaments de sang

Per ara, Verdeliss segueix informant del seu estat i aquesta vegada ho ha volgut fer a través d’Instagram. Tot i que semblava un pèl més relaxada que en el darrer vídeo on apareixia amb el seu marit, explicava mitjançant una ‘stories’, que seguia preocupada perquè durant la seva segona nit d’ingrés, havia tingut contraccions i filaments de sang que la mantenien amoïnada.

 

«Aquí seguim. Volia fer aquest ‘stories’ per agrair-vos, perquè és increïble la quantitat de missatges -via privats, via e-mail, via xarxes socials- que estem rebent, no solament amb suport, sinó també amb oferiments d’ajudes» ha relatat.

 

Verdeliss ens informa del seu estat des d'Instagram | INSTAGRAM

 

Tot és un aprenentatge

La ‘influencer’ prefereix quedar-se amb la part positiva de tot el que està passant perquè el bebè segueix a la panxa i això és una bona notícia: «De moment no hi ha novetats, la qual cosa és una bona notícia. Aquesta petitona segueix a la meva panxa. Sí que he tingut aquesta nit algunes contraccions una mica fortes, amb filaments així com de sang que et fan preocupar-te una mica… Però bé, s’ha de ser optimista i pensar que serà una guerrera».

 

Estefanía, seguint amb el seu optimisme, ha assenyalat que en aquesta vida, de les dificultats se n’aprèn, i que tot i que ningú vol passar per això, tot és un procés per a l’aprenentatge: «S’ha d’aprendre d’aquesta nena i de la seva fortalesa. Creiem en tu i, tot i que amb pors, confiem que te'n sortiràs i que estaràs 100% saníssima. Ara el què hem de fer és creure en nosaltres. S’ha d’aprendre a gestionar les dificultats. Ningú t’ensenya a acceptar que d’un dia per l’altre que el teu fill esdevingui un bebè prematur».