Tot i haver votat a Ciutadans, la filla d'Isabel Presley no ha anat mai a cap míting.

Mónica Hoyos a Alba Carrillo: «Et prendré Albert Rivera»

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' i Alba Carrillo competeixen per l'amor del líder de Ciutadans

Després d'estar un temps desapareguda del panorama televisiu, Mónica Hoyos ha tornat amb força. Fa poc la vam poder veure enfrontant-se a Miriam Saavedra al programa 'Sálvame Deluxe' i ara ha deixat a tothom sorprès amb la seva participació en el plató de 'Ya es mediodía'. 

L'exconcursant de 'Gran Hermano Vip', segons 'La Coctelera', va mantenir un petit enfrontament amb Alba Carrillo perquè  les dues estan interessades a conquistar el líder de Ciutadans, Albert Rivera, el qual recentment va anunciar la seva ruptura amb la seva parella, Beatriz Tajuelo.

Baralla per l'amor de Rivera

La primera a voler captar l'atenció de Rivera va ser Alba Carrillo. Fa unes setmanes, quan ja havia deixat clar que la seva relació amb David Villaspín s'havia acabat, va dirigir-se al polític amb aquest missatge: «Vine, que jo t'acullo per fer-te més fàcil aquest dol».

El que no s'esperava Carrillo és que Hoyos tingués el mateix interès per l'amor de Rivera. L'exparella de Carlos Lozano va anunciar durant el programa 'Ya es mediodía' que havia de donar una notícia a tothom. 

Els col·laboradors de l'espai es van sorprendre amb aquesta afirmació i van preguntar a Hoyos si estava embarassada. Com a resposta, l'exconcursant de 'Gran Hermano Vip' va mirar Carrillo i va dir: «Estaré embarassada perquè et prendre Albert Rivera». 

Hoyos vol quedar-se embarassada

Aquestes declaracions que va fer Hoyos mentre no deixava de riure, van sorprendre tothom, fins i tot a Alba. Però l'exconcursant va continuar el seu discurs i va dir: «Albert si us plau, tingués en compte la meva candidatura i la meva postulació. No només està Alba, també estic jo». Davant d'aquesta situació, i mantenint el to d'humor que havia agafat la conversa, Hoyos va insistir en el tema. «És que em vull quedar embarassada i l'he triat a ell».

Alba Carrillo
La model Alba Carrillo vol conquerir el cor d'Albert Rivera | Telecinco

 

Miriam Saavedra, la seva gran rival

Amb la intenció de donar per finalitzada aquesta temàtica, la presentadora del programa, Sonsoles Ónega, va decidir tractar altres continguts com les últimes novetats de 'GH Dúo'.

D'altra banda, els col·laboradors de 'Ya es mediodía' van parlar de la gran rival d'Hoyos: Miriam Saavedra. «Ella et va guanyar a la casa però als platós la tens bastant més controlada», van opinar.

  • ET POT INTERESSAR: Tot el que has de saber de Marc Ribas, el cuiner 'hipster' que triomfa a TV3