Important pas endavant de Sara Carbonero en la lluita contra el càncer

A la periodista li van detectar un càncer d'ovaris fa mig any
Sara Carbonero
Sara Carbonero ha superat amb èxit el tractament de quimioteràpia | Instagram

Bones notícies per Sara Carbonero. Després que fa mig any li diagnostiquessin càncer d’ovaris, la periodista per fi pot dir que ha superat amb èxit el tractament de quimioteràpia a què s’estava sotmetent.

 

Fa uns dies, el seu marit Iker Casillas ja avançava que quelcom estava succeïnt, al afirmar a les seves xarxes que estaven de celebració: «Un dia per estar molt alegre», va declarar el porter sense donar més pistes sobre què es tractava; ha estat ara, gràcies a la revista '¡Hola!', que ha sortit a la llum que les bones notícies provenien de l'equip mèdic i feient referència a la malaltia de Sara Carbonero.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un día para estar muy alegre!! #buenasnochesmundo

Una publicación compartida de Iker Casillas (@ikercasillas) el

 

Per la seva banda, la periodista també va fer avivar les sospites que ella era la protagonista de la celebració quan aquesta va publicar a Instagram una instantània que il·lustrava una targeta de felicitació molt emotiva que li havia enviat la seva amiga Isabel Jiménez, acompanyada d'un gran ram de flors, i que la felicitava: «Hi ha molt per celebrar, comare!»,

 

Targeta de felicitació que Isabel Jiménez ha enviat a Sara Carbonero
Targeta de felicitació que Isabel Jiménez ha enviat a Sara Carbonero | INSTAGRAM

Sara Carbonero s'ha mantingut optimista en tot moment

Des del moment que la periodista va saber del seu càncer, va fer gala d’un gran optimisme, un estat d'ànim que segons els metges, sempre ajuda a superar una malaltia com aquesta. Conscient dels mesos que l’esperaven, va voler afrontar el procés amb esperança, afirmant: «Sé que el camí serà dur però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic», va anunciar aleshores. 

 

Així doncs, el pronòstic de Sara Carbonero s’ha complert, i el final feliç que esperava està cada cop més a prop, ja que després de finalitzar el tractament amb èxit, ara només li queda sotmetre’s a revisions periòdiques per controlar la malaltia; tal com assegurava l’entorn proper de la periodista a la citada revista:«Tot ha anat bé. El seu pronòstic ha estat bo des del principi».

 

Ara Sara i Iker poden mirar al futur
Ara Sara i Iker poden mirar al futur | Catalunyadiari.cat
 

La parella afronta doncs l’any que està per venir amb molta il·lusió i amb ganes de fer coses noves, almenys així ho afirmava Carbonero a les seves xarxes ara fa uns dies: «Plans per al 2020, casaments, comiats de solters, un viatge pendent i un concert».

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari