La confessió de Shakira sobre una crisi amb Gerard Piqué

La cantant colombiana ha explicat els seus problemes del passat, dies abans de l'estrena de 'El Dorado World Tour'

Shakira Gerard Piqué
Shakira i Gerard Piqué van tenir problemes durant l'any 2017| Twitter (@brfootball)

El pròxim 13 de novembre Shakira estrenarà el documental sobre la seva gira 'El Dorado World Tour'. La cantant mostrarà tots els detalls de la seva professió, en una pel·lícula on es mostra més íntima i familiar que mai.

Shakira es podria haver quedat sense veu

L'artista colombiana durant el documental parla d'un dels moments més complicats de la seva vida, i de com això va afectar en el seu matrimoni amb el futbolista català, Gerard Piqué, fins al punt de pensar sobre una possible ruptura.

  

Durant uns mesos de l'any 2017 Shakira es va passar sense poder parlar per a així recuperar la seva veu i evitar haver de passar per quiròfan. Aquest fet va suposar una espiral de negativitat per la cantant. «No podia parlar i estava tot el temps enfadada», ha confessat l'artista. El fet de no poder parlar va derivar en altres problemes personals que van provocar una petita crisi amb Gerard Piqué. «Gerard m'ha vist moltes vegades sortir plorant, es pensava que no podria tornar a cantar», ha comentat la colombiana.

  

Aquesta situació va afectar negativament al central del Barça, que necessitava que la seva parella s'expressés per a així saber el que li estava passant. Llavors, Piqué es va convertir en el màxim suport de Shakira i va intentar per tots els mitjans que no es deprimís ni es vingués a baix, malgrat que en alguna ocasió va ser massa dur amb ella. «Gerard em deia que no volia un futur amb una dona amargada, que tots estaven fent música i jugant mentre jo estava tancada a casa amb els nens», ha reconegut l'artista, repassant un dels seus pitjors moments de la seva vida.

Shakira i Piqué van patir molt durant els mesos on la cantant no podia cantar   | Cedida

Problemes superats

Enmig d'aquest procés, van créixer els rumors de crisi de la parella. Ells sempre van negar aquests problemes, i també la famosa discussió que diuen que van tenir en un bar a Barcelona. Ara, un temps després, Shakira ha reconegut que sí que van passar per un moment delicat, però que per sort tot es va superar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari