Primeres paraules d'Álex Lequio després del seu ingrés hospitalari

El fill d’Ana Obregón ha parlat de la importància de la companyia d’un animal per superar qualsevol moment difícil i ha presentat en Bobby, la seva mascota
 
Álex Lequio ha organitzat una festa de disfresses per animals | GTRES

 

Álex Lequio ha demostrat en més d’una ocasió ser un exemple a seguir pel seu coratge i la seva energia. El fill d’Ana Obregón s’està enfrontant des de fa temps a una malaltia, però això no l’impedeix continuar amb els seus objectius professionals i les seves aparicions públiques. De fet, Lequio ha tornat a aparèixer als mitjans de comunicació per haver estat amfitrió d’una festa de disfresses per a gossos.

 

Respecte al seu darrer ingrés a l’hospital, l’empresari l’ha descrit com «un contratemps». Ha insistit en el fet que la seva actitud continua sent positiva, i ha confessat que està rebent un suport imprescindible per part dels seus pares, ja que «han estat allà un 140%» al seu costat. Encara que el procés de recuperació pot ser difícil, Álex Lequio ha volgut transmetre forces a les persones que pateixen la mateixa malaltia.

 

Álex Lequio parla de la importància de tenir una mascota

Així doncs, Lequio ha parlat sobre la seva recaiguda i el darrer ingrés hospitalari pel qual està passant: «M’he fet una tribu d’infermers i infermeres molt amics i també comparteixo amb ells les meves idees, de fet en la creació d’aquesta també han col·laborat uns quants». A més a més, l’empresari ha deixat clar que anar a l’hospital és «com qui va a fer-se una anàlisi», i no ha volgut donar-li importància.

 

Álex Lequio sempre ha demostrat ser una persona amb una actitud molt positiva  | ABC

 

D’altra banda, el fill d’Ana Obregón ha parlat sobre un altre suport que l’està ajudant en aquest moment tan delicat, en Bobby: «A mi m’encanten els animals. He tingut animals des que era petit. No crec que es pugui vincular una etapa de la meva vida al fet de voler tenir o no voler tenir un animal. Crec que la gent ha d’adoptar sempre, i si els hi agraden els animals, sempre és un bon moment per tenir-ne un». El jove empresari ha demostrat així el seu amor pels animals i ha recalcat la importància de la companyia d’un animal per superar una difícil etapa vital.

 

També pots llegir...

 

 

Més notícies de la categoria Cor