La decisió de Jorge Javier abans d'operar-se que encén les alarmes

El presentador català tornarà a passar per quiròfan a causa de l'ictus que va patir al març
Jorge Javier Vázquez farà testament abans de ser operat   | GTRES

Jorge Javier Vázquez haurà de passar per quiròfan, en una operació que aparentment sembla senzilla. El presentador català des que va patir l'ictus s'ha mostrat més susceptible i com ha manifestat en alguna ocasió, ara veu la vida d'una altra manera.

El presentador de 'Sàlvame'

El presentador de 'Sálvame' ha confessat a la revista 'Lecturas', que abans de tornar a passar per quiròfan farà el seu testament. Fa uns dies, els metges li van comunicar que ha de sotmetre's a una nova intervenció. Jorge Javier Vázquez va patir l'ictus al març d'aquest any, motiu pel qual va ser operat d'urgència. De moment es desconeix quina intenció té amb el seu testament, les seves dues grans passions són els seus gossos, que són part fonamental de la seva vida, i la seva mare,que com ell ha dit en moltes ocasions, «La meva mare és el meu gran amor».

 

En el seu blog de la revista 'Lecturas', el presentador ha explicat el seu dia a dia, concretament ha desglossat el dijous passat, el dia de la gala de 'GH', un programa especial, en la nit més terrorífica de l'any. «Toca gala de Halloween i això em dóna marxa per a començar el dia amb optimisme. Faig esport, trastejo una mica per la casa, i sobre la una del migdia decideixo sortir al carrer amb dos dels meus gossos», ha explicat el català, que mentre passejava els gossos, mentalment es preparava una entrevista.

Jorge Javier és feliç

«Professionalment, estic gaudint molt i, personalment, molt content», ha confessat el presentador, que sempre ha mirat la seva malaltia amb optimisme, amb certs temors com és normal, però amb moltes ganes de seguir endavant.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor