Elena Huelva

La important petició de la germana d'Elena Huelva després d'acomiadar-se d'ella

Emi, la germana d'Elena Huelva, va voler recordar les petites coses que li agradaven a ella

Ja fa uns quants dies que Elena Huelva es va acomiadar de tots els seus seguidors amb aquell «us estimo». Tot apuntava que alguna cosa no anava bé i així ho van confirmar els seus familiars l'endemà. «Des d'aquest matí, Elena us mira i us balla des de la seva estrella, gràcies per tot», apuntava la fotografia en què ella apareixia somrient.

Es va celebrar una vetlla íntima i discreta a Camas (Sevilla), on Sara Carbonero i Tomás Páramo, entre altres celebritats, van assistir per mostrar els seus respectes a la família.

Emi, la germana d'Elena Huelva, fa una petició en honor seu

La família viu uns moments difícils en què no ho estan passant bé. Emi, la germana d'Elena Huelva, va parlar amb els mitjans de comunicació perquè així ho hauria volgut la 'influencer'.

«El seu missatge ha calat i això és el que ella volia. El que importa és invertir en la investigació de totes aquestes malalties, la resta no serveix de res. Per què volem que s'inverteixin en altres coses si no tenim salut?» Amb aquestes paraules, Emi demanava que s'invertís en investigació contra aquests tipus rars de càncer infantil.

«La meva germana no volia que aquesta malaltia fos així. Que no fos tan cruel i afecti gent tan jove i per això demanem que s'investigui més, perquè només importa la salut. Ens ha deixat el més important que es pot deixar a una persona: viure la vida, viure el dia a dia».

Captura d'una story d'Emi, la germana d'Elena Huelva, després de la seva mort.
Emi Huelva ha recordat Elena Huelva, la seva germana. | Instagram @emihupa

Elena Huelva mitjançant la seva lluita també deixava clar aquest missatge, el qual Ana Obregón està portant més enllà amb la fundació que va formar en honor el seu fill, que també va morir pel sarcoma d'Ewing, el mateix d'Elena Huelva.

Així, Ana Obregón li va fer una promesa en vida que va compartir amb tothom a través del seu Instagram. «Et prometo que seguiré amb la fundació del meu fill finançant investigacions contra el maleït sarcoma d'Ewing, tal com et vaig dir un dia. No pot ser que per falta d'investigació no estigueu ara mateix aquí amb nosaltres».

Malgrat tot, Emi i la seva família tenen molt clar que Elena Huelva va guanyar i les seves ganes, també: «Les seves ganes han guanyat perquè ha guanyat moltíssim amor. Tots els records que ens emportem, que són tots meravellosos, i les seves ganes contínues de fer de tot. Tot i que la vida pot semblar injusta, perquè això no és just, cal viure el dia a dia i aixecar-se».

Foto d'Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se
Ana Obregón va fer una promesa molt important a la jove 'influencer'. | Instagram (@ELLE_SPAIN)

Emi recorda les petites coses que li agradaven a Elena Huelva

En la conversa amb els mitjans de comunicació, la germana d'Elena Huelva va recordar els petits detalls que li agradaven. «El sol a la cara, quedar-se a casa tranquil·la o sortir amb amics. Ho tenim cada dia i per desgràcia no ho valorem. Jo abans tampoc, perquè és una cosa que no ens ensenyen», va explicar la germana d'Elena.

Així, també va confessar que «les seves ganes han guanyat, com ella va dir fa un temps en aquell vídeo tan brutal que va publicar. Just el dia que va morir es complien quatre anys des que li van detectar el sarcoma».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp