Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó podria casar-se el 2023 després d'enxampar-lo amb l'anell

Podríem tornar a veure Tamara Falcó compromesa després que li hagin comprat un anell

Tamara Falcó s'ha guanyat el cor de tots els espanyols després de la seva ruptura amb Íñigo Onieva. La seva elegància i tranquil·litat a l'hora d'intentar tirar cap endavant va ser força admirable per a tothom.

No només ens va encantar com es va comportar com una senyoreta, sinó també la força de voluntat d'haver de dir que mai tornaria amb el seu ex, per burlar la seva confiança.

Però, la vida fa moltes voltes, i es pot veure només amb el gir de cent vuitanta graus que va donar la vida de Falcó només prometre's amb Onieva.

Tamara Falcó es va convertir en la soltera d'or d'Espanya

Si remuntem al 2020 prepandèmia, moments en què Tamara Falcó i el seu ex, Íñigo Onieva, es van conèixer per uns amics en comú, cap no s'esperaria el que esperaria a la seva relació.

Tot i que es coneixia que la marquesa de Griñón i l'empresari estaven iniciant un romanç, no va ser fins al 2021 quan tots dos van confirmar la seva relació.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamara Falcó i el seu ex-xicot van començar en secret el 2020 | GTRES

Ells estaven presumint constantment a les seves xarxes socials la seva relació i fent mostres d'amor públiques. Però a la filla d'Isabel Preysler no paraven d'arribar-li xerrameques sobre el fet que el seu xicot li estava sent infidel.

Tanmateix, això no li importava a Falcó, per a ella fins que algú li demostrés el contrari, Íñigo era fidel. La relació va anar avançant cada vegada més, fins que després que Tamara i l'empresari van anar a diversos casaments on li van entregar el ram, per fi es van comprometre.

L'alegria de la marquesa va ser tan gran que ho va ser presumint a Instagram, després va presumir del seu anell de quinze mil euros a El Hormiguero.

Tamara Falcó
Tamara Falcó presumint d'anell de compromís a Instagram | INSTAGRAM

A desgràcia de Falcó, la situació es va capgirar, quan ni una setmana portava promesa. Però finalment algú va poder fer el que Tamara sempre demanava: proves d'infidelitat. Va pujar un vídeo de l'empresari fent un petó a una altra dona en un festival de música.

Onieva no parava d'intentar excusar-se dient que els vídeos eren del 2019, molt abans de conèixer la filla d'Isabel Preysler, però al final les proves, la roba i les dates del festival coincideixen amb aquest any.

Captura del vídeo d'Íñigo Onieva amb una altra dona
Íñigo Onieva ha fet un petó a una altra dona | Lecturas / EDATV

Tots dos es van separar, Tamara Falcó amb el cap ben alt li va tornar l'anell i estava convençuda que mai no tornaria amb ell.

Borró i compte nou o... Borró i casament nou?

Després de quatre mesos mantenint el contacte zero, la premsa s'ha adonat que Tamara Falcó s'està tornant a veure d'amagat amb el seu ex. Han estat sortint a sopar, a prendre unes copes, i fins i tot van coincidir a la Missa del Gall d'aquesta nit de Nadal.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
La marquesa de Griñón s'ha donat una segona oportunitat amb el seu ex | Instagram (@tamara_falco)

Després de tantes vegades coincidint, s'han pogut veure junts. Això ha suposat una decepció per al públic femení espanyol, ja que li està donant una segona oportunitat a qui li va ser infidel.

No només es parla que la filla d'Isabel Preysler s'hagi reconciliat amb Íñigo, també es diu que li tornarà a demanar matrimoni de nou. L'empresari està força entestat a recuperar plenament la confiança de la marquesa, tot i que ja l'hagi perdonat.

Per exemple, l'altre dia se'ls va veure tant Onieva amb els seus germans i la seva mare entrant a una joieria on compraria un anell. Serà aquest el segon anell de compromís per a Tamara Falcó?

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp