Impressionant festa de presentació de Victòria Frederica

La neboda del rei Felip congrega 300 convidats en una festa on el DJ va ser l'estrella mundial Juan Magán
La infanta Helena i Victòria Frederica al Teatro Real
La infanta Helena i Victòria Frederica al Teatro Real | CatalunyaDiari.cat
 

La filla de la infanta Elena torna a estar en el focus mediàtic després de la seva gran festa, on van assistir uns 300 convidats. Victòria Frederica, quasi 10 mesos després d'haver assolit la majoria d'edat, va escollir una finca dels afores de Madrid per fer una festassa de presentació on fins i tot va acudir el DJ català Juan Magán.

 

En aquest sentit, l'artista internacional va punxar en directe durant la celebració i va fer vibrar a tots els assistents. No tothom té la gran sort de celebrar la majoria d'edat d'aquesta manera. La gran capacitat econòmica de la família ha fet possible la realització d'aquesta gran posada de llarg de la jove.

 

Victoria Federica amb Juán Magan / Instagram
Victòria Frederica amb Juán Magan / Instagram | Instagram

Victòria Frederica aposta pel color vermell

A la festa hi van acudir un gran flux de personalitats i d'influencers, a banda de la infanta Elena i el seu exmarit Jaime de Marichalar, també hi van assistir la reina Sofía i Froilán, que va estar acompanyat de Mar Torres, la seva ex-xicota. Victòria Frederica va estar rodejada de tots els seus amics, que van ser els encarregats de penjar les fotografies i els vídeos a les xarxes socials.

 

Gràcies a aquestes publicacions s'ha pogut veure el vestit de la filla de la infanta, un vestit llarg de tirants vermell amb uns brillants a la zona de la faldilla. L'amfitriona de la celebració també aposta pel color vermell de la mateixa manera que ho ha fet en nombroses ocasions Letícia Ortiz.

 

Victoria Federica, amb Carlos Ochoa / Instagram
Victòria Frederica, amb Carlos Ochoa / Instagram 

 

El Rei Emèrit, principal absent 

El gran absent de la cita va ser el Rei Emèrit Joan Carles I, que va preferir no assistir a la festa de la mateixa manera que el Rei Felip i la seva dona, Letícia. El que sí que va acudir en aquesta gran celebració va ser Gonzalo Caballero, presumpte parella de Victòria Frederica.

 

Es publica l'entrevista vetada del rei Joan Carles I
El Rei Emèrit va ser el principal absent de l'esdeveniment | LA COCTELERA

 

Festassa que farà envejar a qualsevol

En aquesta celebració no va faltar res, Victòria Frederica es pot considerar una afortunada d'haver aconseguit reunir a tantes persones, en una festa on no va faltar el menjar, la música ni el bon ambient entres tots els convidats, tal com ho han manifestat a les xarxes socials.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari