Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla, Irene

Iñaki Urdangarin pren una decisió desencertada amb la seva filla Irene

Iñaki Urdangarin suma un nou escàndol per la postura que ha adoptat

Iñaki Urdangarin és conscient que la seva imatge pública ha quedat injuriada. Ho va fer en el moment en què es va veure embolicat en el cas Nóos. Després, també hi ha contribuït el seu empresonament i que es revelés que havia iniciat una relació amb Ainhoa Armentia mentre encara estava casat.

Ara, com que s'ha vist de nou assenyalat igualment per la seva escapada romàntica a Baqueira, n'ha tornat al punt de mira. El motiu és que, segons s'ha publicat, Iñaki ha pres una decisió pel que fa a la seva filla Irene que el deixa en mal lloc: és un pare despreocupat i que només pensa en el seu benestar i les seves necessitats.

Iñaki Urdangarin coneix els desitjos de la seva filla

L'encara marit de la infanta Cristina intenta mantenir-se a prop dels seus quatre fills, es preocupa per ells i vetlla perquè estiguin bé. Sembla que ha posat especial interès a fer-ho amb Irene, perquè és la petita dels seus quatre fills i perquè encara és menor. I això possiblement l'ha portat a conèixer que la noia vol fer estudis universitaris relacionats amb l'hoteleria.

Iñaki ha vist que la seva filla va insinuar al seu compte a Instagram per on s'encaminarà, formativament parlant. Pel que sembla, vol estudiar a l'EHL Hospitality Business School a Suïssa, que és considerada la millor universitat de gestió hotelera de tot el món. Urdangarin és conscient que els seus desitjos no estan a l'abast de tothom, ja que cada curs en aquest centre costa un mínim de 35.000 €.

Imatge d'Irene Urdangarin
Iñaki Urdangarin sap que la seva filla vol estudiar a una universitat caríssima a Suïssa. | Europa Press

Iñaki Urdangarin es mostra ferm

El pare de Pablo Urdangarin ja sap quin rumb vol prendre Irene i sembla que n'ha parlat amb la infanta Cristina. El mitjà Monarquía Confidencial és qui ha revelat que els pares de la noia s'han assegut a abordar aquesta qüestió i, suposadament ,no han aconseguit arribar a un punt d'entesa.

La raó? Que Iñaki ha deixat clar que ell no compta amb prou diners per sufragar les despeses de la universitat de la seva filla. I això és una cosa que ha molestat moltíssim la infanta Cristina, ja que haurà de fer-hi front sola. Ella s'ha enfadat perquè veu que Urdangarin diu que no té capacitat econòmica per ajudar la jove, però sí que en té per a altres menesters. En concret, segons una font que ha parlat amb aquest mitjà, per a estar «buscant una casa per conviure amb Ainhoa i, a més a més, pretendre afrontar les despeses d'un escorta». Vaja, que Cristina considera que ell no està responent com cal al seu rol de pare.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.
La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin encara no s'han posat d'acord amb la formació d'Irene. | GTRES

Aquesta situació ha fet que sigui encara més tensa la relació entre tots dos, la qual cosa pot dificultar notablement els acords a què estan intentant arribar de cara al divorci. Una separació sobre la qual s'ha anat revelant alguna dada realment sucosa.

S'ha revelat que l'encara cunyat de Felip VI rebria 25.000 € mensuals, diversos immobles i una indemnització de 2.000.000 €. Si fos així, tindria diners més que suficients per ajudar a pagar els estudis d'Irene. Tot i això, la veritat és que el seu advocat, Mario Pascual Vives, tal com recull ¡Hola!, ha manifestat públicament el següent:

«De veritat, no hi ha res. Tot són meres especulacions. A la darreria de gener de 2022 es va emetre un comunicat en què es deia que hi havia un acord d'interrompre la relació conjugal. Des de llavors, s'han hagut de prendre decisions, s'ha parlat de la família, dels fills, del funcionament de les vacances… Que no han quedat incorporades a cap document. La ciutadania pot tenir especial interès a saber què passa, però aquestes xifres, fins on jo sé, no són a sobre de la taula».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!