Primer pla d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin pren una vital decisió amb la custòdia del seu fill Pablo

Iñaki Urdangarin ho té molt clar

Iñaki Urdangarin ha pres una decisió important pel que fa al seu divorci. I és que tot apunta que l'exduc de Palma ja sap què fer amb la custòdia del seu fill Pablo.

No hi ha cap mena de dubte que l'exjugador d'handbol està passant per una de les etapes més complicades de la seva vida. Fa una mica més d'un any, Cristina de Borbó va descobrir gràcies a la revista Lecturas la suposada infidelitat del seu exmarit amb Ainhoa Armentia.

I encara que durant tot aquest temps hem vist la parella molt unida i enamorada, el que menys s'esperava Iñaki Urdangarin era que la seva vida canviaria de manera tan radical després de la seva sonada separació.

Foto d'Iñaki Urdangarin caminant pel carrer.
Iñaki Urdangarin està passant per una situació personal força delicada. | CatalunyaDiari
 

Durant tots aquests mesos, malgrat no pertànyer ja a la Família Reial, l'empresari ha continuat mantenint el seu històric servei d'escortes.

Però, a partir d'ara, Iñaki Urdangarin s'haurà de costejar ell mateix aquest privilegi si vol seguir posant la seva seguretat en mans de professionals.

Una cosa que resultarà pràcticament impossible després de conèixer quina és la situació laboral actual de l'exduc de Palma. Segons ha transcendit, a l'esportista li costa trobar una feina després del seu pas per la presó.

Ara, Iñaki Urdangarin ha arribat a un acord pel que fa als seus fills. I és que, després de tota la incertesa que s'ha generat al voltant de la signatura del conveni regulador, han sortit a la llum més detalls sobre aquest divorci.

Iñaki Urdangarin ha arribat a un acord amb la seva exdona

Iñaki Urdangarin només vol el millor per als seus fills. Per això, tant ell com la infanta Cristina han arribat a una sèrie d'acords en relació amb la seva situació familiar actual.

Després de mesos esperant per conèixer totes les claus sobre el seu conveni regulador, la revista ¡Hola! ha publicat noves dades sobre aquesta qüestió.

Segons aquesta publicació, els exducs de Palma han optat per efectuar el seu divorci després del 18è aniversari de la seva filla Irene.

Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla Irene
Iñaki Urdangarin i la seva exdona esperaran fins que la seva filla sigui major d'edat. | GTRES

 

I és que tot i que van prendre la decisió de divorciar-se setmanes després d'interrompre la seva relació, el gener del 2022, tots dos han volgut esperar que la seva benjamina compleixi la majoria d'edat per fer més fàcil tot el procés.

Però, malgrat que la neboda de Felip VI compleix els anys al juny, tot apunta que Iñaki Urdangarin i la seva exdona esperaran fins al setembre per fer-ho oficial.

Després d'esperar fins que tots els seus fills siguin més grans, Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó podran signar aquests papers davant de notari per garantir la confidencialitat del contingut del document esmentat.

I és que, com que es tracta d'un acord privat, aquesta revista ha assegurat que «tot quedarà blindat», aconseguint així que no es produeixi cap mena de filtració.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i la seva exdona arriben a un acord pel que fa als seus fills. | CatalunyaDiari
 

El que sembla que sí que han decidit ja és la localització que han escollit per signar el conveni regulador. Tant l'esportista com la filla de l'emèrit estan d'acord a celebrar aquesta reunió a Espanya i no a Suïssa, com es pensava en un principi.

A partir d'aquest moment, Iñaki Urdangarin començarà una nova vida en què podrà prendre importants decisions personals com, per exemple, si viurà o no amb la seva parella actual, Ainhoa Armentia.

A més, i en relació amb Pablo Urdangarin i la resta dels seus germans, fa temps que l'exmatrimoni va acordar com seran les seves visites a Barcelona, on viu el jugador d'handbol.

Segons ha assegurat Vanitatis, Iñaki Urdangarin i la infanta han optat per no coincidir a l'hora de visitar els seus fills. «Un dia tu, un altre dia jo, tot molt civilitzat i pactat», han confirmat des de l'esmentat mitjà.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!