Imatge de Joan Piqué i Montserrat Bernabeu.

La mare i el pare de Gerard Piqué, desesperats amb Shakira: «Que marxi ja»

La família de Gerard Piqué estaria desitjant que Shakira marxés a Miami

Ja fa mesos que Shakira i Gerard Piqué no passen precisament de llarg. I és que la seva ruptura ha estat una de les més sonades d'aquests últims anys. Suposadament, Shakira havia de marxar amb els seus dos fills, Milan i Sasha, a Miami a principis de gener. Tanmateix, el pare de la cantant pateix uns problemes de salut que van impossibilitar la marxa de la cantant. Arran d'això, Shakira s'ha hagut de quedar a la mansió d'Esplugues de Llobregat amb els nens uns mesos més.

D'altra banda, val a dir que l'èxit dels seus nous temes també els ha hagut de presenciar des de Catalunya, molt a prop dels seus sogres, que tenen una casa just al costat de la seva. Això ha provocat una gran polèmica, ja que una de les seves cançons, concretament la 'Music Session #53' amb Bizarrap, fa menció de la seva sogra. La resta, simplement llancen indirectes a Piqué i a la seva nova parella, Clara Chía

La família de Gerard Piqué no vol saber res de Shakira

Després de tot el que ha passat, doncs, és comprensible que ni l'una ni els altres vulguin veure's més les cares. Per això, segons han afirmat a 'El programa de Ana Rosa' fonts que tenen accés a la família de Piqué, els seus pares volen que marxi ja, perquè la seva presència els desestabilitza. 

«Shakira fa temps que vol marxar d’aquella casa d’Esplugues i si encara no ho ha fet ha estat pels problemes de salut del pare. Ara bé, Gerard Piqué i la seva família també volen que marxi ja. S’han mentalitzat, tenen clar que marxarà i tenen capacitat d’anar a Miami a veure els nens», diuen. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Així, doncs, podem observar que les dues parts estan fartes de la situació. Als exsogres de la colombiana, a més, no els agrada l'actitud que té des que van trencar i sembla que, per ells, com més lluny estigui millor. Ara bé, la seva marxa implica també la marxa dels seus nets. De totes maneres, la situació és tan tensa que «creuen que el millor remei és que arribi el trasllat cap als Estats Units com abans millor, ja que serà millor per a tots. Ara mateix els nens estan en una situació molt lletja». A més, la situació econòmica dels avis de Milan i Sasha és molt avantatjosa. Per tant, sempre que vulguin poden anar a visitar els dos nets als Estats Units.

Imatge de Shakira amb els seus fills
Shakira també té ganes de marxar | GTRES

Què passarà amb la casa?

Quant a la casa que compartien Shakira i Piqué a Esplugues, sembla que han decidit posar-la a la venda. Després del que ha passat, Piqué no vol tornar a trepitjar aquella casa, que fins fa poc era la seva residència familiar. Per tant, l'única solució que ha trobat ha estat abandonar la casa i posar-la a la venda. 

Imatge de la casa de Gerard Piqué a Esplugues de Llobregat.
Imatge de la casa de Gerard Piqué a Esplugues de Llobregat. | Google Street View.

A més a més, el fotògraf Jordi Martín ha tingut accés a les escriptures de la casa i s'ha assabentat que la casa ja no està a nom de la colombiana. «Vaig sorprendre'm perquè a dia d'avui, Shakira ja no figura com a propietària de la casa perquè ha deixat de formar part de l'empresa familiar amb què la van adquirir», ha dit.

Així, doncs, tota la família Piqués estaria esperant amb moltes ganes el moment en què Shakira marxi del país. De fet, també en té moltes ganes la mateixa Shakira. Aquest desig, suposadament, es farà realitat l'1 d'abril com a molt tard. Fins aleshores, ambdues famílies hauran de tolerar-se, encara que en tinguin poques ganes.