Isabel Pantoja molt somrient

Indignació entre els fans d'Isabel Pantoja: l'estafa que embruta el retorn de la cantant

Isabel Pantoja ha tornat als escenaris de manera agredolça

Isabel Pantoja no guanya per a disgustos, i el que hauria d'haver estat un feliç retorn als escenaris pot comportar nous problemes legals.

La cupletista ha denunciat mitjançant els seus representants que nombroses entrades s'han revenut a un preu molt superior a l'estipulat.

«Hem posat en coneixement de la justícia que s'estan revenent entrades per quatre i cinc vegades el seu preu, majoritàriament a gent gran», diu el comunicat.

Una estafa en la qual s'han vist afectades moltes dones grans, que són les majors fans de l'artista. «S'estan arribant a pagar fins a 12.000 euros per una entrada», assenyalen.

I és que, com que s'havien esgotat les entrades, hi va haver qui va es va voler aprofitar del somni d'aquestes persones que anhelaven veure la seva ídol en concert.

Un espectacle que arriba en un moment bastant controvertit per a Pantoja, que ha de seguir fent front a la guerra que lluita contra el seu fill. De fet, aprofitava la tornada als escenaris per a llançar alguna pulla al seu fill, Kiko Rivera, i a la seva nora, Irene Rosales.

«I tu vivint amb ella, que mai, mai, mai t'ha estimat", comentava de manera indirecta. «Avui vull confessar que estic... molt cansada ja!».

Però això no és tot, sinó que també aclaria qui són els seus veritables amics. «Ara surto amb els que tinc, amb els que han quedat. Amb els de veritat», sentenciava sobre la gent que li fa costat.

Flasques a tort i a dret que cobren molt de significat en un moment tan complicat. I és que la cupletista també ha perdut molts amics pel camí, tot i que segueix comptant amb l'afecte del públic.

No obstant això, fins i tot aquest moment tan feliç s'ha vist entelat per l'ombra de l'estafa. «L'organització oficial del concert ja ha denunciat el que passa amb aquesta pàgina web fraudulenta», indiquen.

A més, pel que sembla, «Isabel Pantoja és coneixedora d'aquesta situació des de fa dies». Així, la cantant ja hauria posat fil a l'agulla per a solucionar el problema i rescabalar els damnificats.

La cupletista és conscient que molts dels seus fans han desemborsat ingents quantitats de diners per a veure-la actuar, el que ha estat tot un triomf sobre els escenaris.

Les polèmiques paraules d'Isabel Pantoja durant el concert

D'altra banda, la seva neboda, Anabel Pantoja, ha volgut aclarir els rumors sobre les suposades males paraules que la seva tieta va llançar en directe i davant de centenars d'espectadors.

Ella és dels pocs familiars que segueix fent-li costat, per molt que això molesti al seu cosí, Kiko. De fet, ja no mantenen relació per això.

«Si penseu que anava per a la Irene, sou lliures de pensar-ho, però no anava per a ella. No hi té res a veure», ha explicat Anabel defensant un cop més la cantant.

Per a la neboda d'Isabel, «és impossible que ho canti al seu fill. Que voleu interpretar que va per a la Irene? Sou lliures». I ha afegit: «Ella no agafa paper i boli i diu "diré això". No és que l'hagi posat per a dir "llançaré un dard"... Ella canvia la lletra i interpreta», ha destacat.

I també ha aprofitat per enviar un missatge directe a Pantoja presumint un cop més de la gran relació que té amb ella. «Tita, un petó. A partir d'ara canta, queda't quieta i no interpretis...», li ha recomanat mig de broma.

«Ella interpreta, camina, actua, balla i arriba al cor de les persones. Fa seva la cançó,  i això és Isabel Pantoja», ha acabat dient.

Per la seva banda, Kiko Rivera s'ha mostrat molt molest amb aquesta indirecta de la seva mare. I així ho ha compartit a les xarxes socials: «Vull felicitar Isabel Pantoja (artista) pel concert que va fer ahir. La música i l'art mai han de morir».