Susana Molina, exparticipant de Gran Hermano i La Isla de las Tentaciones

Susana Molina aclareix per què està desapareguda: 'Estic arreglant moltes coses'

Susana Molina desconnecta de la pressió mediàtica per solucionar els seus assumptes pendents

Susana Molina va connectar amb el públic gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano', concurs on va conèixer a qui va ser la seva parella: Gonzalo Montoya. Van estar junts molt de temps i van voler posar a prova el seu amor a 'La Isla de las Tentaciones', examen que no va sortir com ells pensaven.

Susana Molina de seguida es va guanyar el cor dels espectadors perquè va demostrar que estava molt per sobre del seu xicot. Quan va acabar aquesta experiència va començar a treballar com a 'influencer' i ara és una professional de primera categoria.

Gonzalo Montoya ha decidit continuar la seva carrera televisiva. Per això ha fitxat pel nou programa de Telecinco: 'La Última Tentación'. Aquesta pressió ha fet que la model necessiti desconnectar de la vida pública durant una temporada, cosa per la qual els seus seguidors estaven preocupats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Susana té al darrere un exèrcit de fans que estan disposats a donar-ho tot per ella, afecte que no gaudeix la seva antiga parella. Ella és conscient d'aquest poder, així que no ha tingut més remei que donar explicacions sobre el que estava passant.

«Estic arreglant moltes coses», comentava en el seu compte d'Instagram. La jove està intentant desconnectar a la banda de la seva nova parella, el veterinari Guillermo Vallle.

Susana Molina es refugia en la seva nova vida

Susana és un dels personatges més populars de 'La Isla de las Tentaciones',  així que el seu nom torna a estar a primera línia després d'anunciar-se la nova temporada. Aquesta és la raó per la qual ha optat per desconnectar un temps per recuperar forces, ja que haurà de fer front a diversos escàndols.

Gonzalo Montoya sempre ha sentit passió pel món de la fama i farà tot el possible per cridar l'atenció de la premsa. En canvi, ella no necessita cap enrenou per treballar, així que no té interès a entrar en una guerra amb l'antic amor de la seva vida.

Guillermo Valle, la seva actual parella, és un prestigiós veterinari que ha aconseguit aportar-li la calma que necessitava després de la seva última experiència televisiva. La jove també ha gaudit d'unes idíl·liques vacances al costat d'altres 'influencers' i amigues, com Anabel Pantoja.

La cosina de Chabelita té una relació molt especial amb ella des que les dues van decidir dedicar la seva vida a les xarxes socials. Recentment han estat enxampades a Eivissa gaudint d'un viatge en el qual també estaven altres famoses com Nagore Robles.

Molina té una infinitat de compromisos professionals

L'exparticipant del 'reality' és un personatge atractiu per a les millors marques, així que té sobre la taula ofertes interessants. Aquesta és una altra de les raons per les quals ha estat menys pendent de les seves xarxes socials: els seus compromisos professionals no li permetien el contrari.

Susana i Guillermo Valle formen una parella estupenda, de fet ell també té molt èxit en el seu compte d'Instagram. Crea un contingut bastant curiós i té un nombre de seguidors pel qual podria treure una bona quantitat de diners.

Cap periodista ha aconseguit esbrinar com es va prendre Gonzalo que la 'influencer' hagi emprès una nova aventura sentimental. El romanç es va confirmar al mes de març i els mitjans més importants de la crònica social es van fer ressò de la notícia.

El poder mediàtic de la jove és incomparable amb el d'altres concursants de 'Gran Hermano', ja que ella ha passat a una altra divisió. Així mateix, col·labora amb empreses molt importants i més d'un milió d'usuaris estan pendents de tots els seus moviments.

Guillermo va conèixer a la murciana a la seva clínica veterinària i no van trigar a començar una bonica història d'amor. És un home bastant discret, així que mai ha estat interessat a cridar l'atenció dels mitjans de comunicació.

Segons ha sortit publicat, el seu nivell econòmic és força alt, ja que és un dels millors professionals del seu sector. Viu entre Madrid, Barcelona i Londres i sempre que pot passar temps al costat de Molina.