Tamara Falcó al plató de 'El Hormiguero'

Les misterioses vacances de Tamara Falcó: reclosa i sense la seva parella, Íñigo

La filla d'Isabel Preysler gaudeix d'una escapada en solitari

Tamara Falcó és una de les cares més conegudes del nostre país. Ho és des que va néixer, ja que és filla d'Isabel Preysler.

No obstant això, d'un temps cap aquí, ha aconseguit ser famosa per si mateixa. En concret, per haver participat a 'Masterchef Celebrity 4', que va aconseguir guanyar, i per la seva feina a 'El Hormiguero'.

Tant és així que tot el que fa suscita molt d'interès, per això ha despertat curiositat saber com està passant les vacances. I la veritat és que les està passant sola, sense la companyia de la seva parella, Íñigo Onieva.

Les vacances en solitari de Tamara Falcó

La germana gran d'Ana Boyer ha viscut uns mesos molt intensos. Primer, perquè van sorgir rumors que el seu nòvio li havia estat deslleial. Segon, perquè ha hagut de compaginar la feina a la petita pantalla amb les classes d'alta cuina a Le Cordon Bleu.

Aquestes circumstàncies han fet que necessités fer una escapada, la qual ha començat a gaudir ara i que ha cridat molt l'atenció pel misteri i singularitat que la caracteritzen. Sí, perquè se n'ha anat sola.

'Vanitatis' ha explicat que Tamara en aquests moments està gaudint del temps lliure sense la companyia del seu nòvio. Sí, ha preferit allunyar-se de tot i de tothom.

Pel que sembla, està passant una estada a la reconeguda Clínica Buchinger Wilhemi, situada a Marbella. I és que, com ha afirmat una font de l'esmentat mitjà, «està recarregant piles i posant-se a punt per al nou any en una de les seves destinacions preferides».

Allà s'està relaxant, descansant d'estar al focus mediàtic, deixant de banda l'estrès i cuidant-se. Això és gràcies al fet que en aquest centre s'ofereixen serveis com el dejuni terapèutic, en pro de la salut física i mental dels seus clients.

Per aquesta i altres propostes similars, la clínica s'ha convertit en el lloc de retirada temporal d'altres dones famoses del país. Ens referim a figures com l'esmentada Isabel Preysler, María Teresa Campos o Carmen Sevilla.

Així, reclosa i de relax, Tamara passa les vacances, mentre el seu nòvio està de viatge amb la seva colla d'amics. Segons sembla, s'ho estan passant d'allò més bé a Grècia.

Tamara Falcó i les seves posteriors vacances en parella

A més, 'Vanitatis' ha publicat que, tot i que Falcó ara està passant aquests dies sola, té una altra escapada preparada. Aquesta la farà amb Íñigo Onieva, amb qui està a punt de fer un any de relació.

Durant aquest temps han aconseguit superar tot tipus de rumors i han consolidat la relació. Per això, volen gaudir d'un viatge especial junts. Això sí, es desconeix el destí que han triat.

Per ara, el lloc que han seleccionat per a aquesta 'cita romàntica' és un secret absolut. No obstant això, s'estudia la possibilitat que sigui l'illa privada de Mustique, pertanyent a l'estat de Saint Vincent i les Grenadines, al Carib.

Aquest lloc paradisíac, en el qual va contreure matrimoni la seva germana Ana amb Fernando Verdasco, és un dels preferits de la família Preysler. Per aquest motiu se sospita que Tamara podria haver apostat per anar-hi.

Sí, perquè en aquest recòndit enclavament ella i Íñigo podrien trobar tot el que busquen: intimitat, bon clima i platges paradisíaques. Tot això sense oblidar que l'illa ofereix allotjaments i estades de luxe.

La princesa Margarida d'Anglaterra, Boris Johnson o David Bowie són alguns dels famosos que han triat Mustique com a destinació de vacances. Això sí, aquesta opció els ha sortit cara. I és que allotjar-se en una de les viles privades d'aquesta illa pot arribar a tenir un cost setmanal de 40.000 euros.