Primer plano de Carlota Corredera con mascarilla

Carlota Corredera es manté fidel a Rocío Carrasco tot i la pressió: 'No estàs sola'

Carlota Corredera s'ha convertit en la companya incondicional de Rocío Carrasco i les crítiques no l'afecten

Carlota Corredera ha deixat ben clar que les crítiques no l'afecten en absolut i les ha fet front gairebé de manera constant.

Tot i que la seva popularitat ha caigut en picat des de l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva, a Corredera li és igual. Ella segueix defensant fermament Rocío Carrasco i el seu testimoni.

Segons diversos mitjans, el públic ha donat totalment l'esquena a la presentadora, que ha sentit de ple el rebuig dels espectadors.

Malgrat tot, Corredera sap que té el suport dels alts directius de Mediaset, que segueixen comptant amb la seva presència en els principals programes de la cadena.

A més, no té cap mena de dubte per seguir homenatjant a Rociíto, vestint amb el seu color (la marea fúcsia) i compartint missatges que li donen suport. 

«Un 5 d'agost vas tornar a néixer, estimada Rocío. Les aus Fènix sempre reneixen de les seves cendres», celebrava al costat d'una imatge inèdita en la qual sortia abraçant a Rocío, Ana Isabel Peixos i Anaís Bernal. Totes elles, grans amigues arran de la docusèrie.

De fet, fa tres anys la filla de «la més gran» tocava fons i decidia acabar amb la seva vida. Un intent que per sort va fracassar. Fidel Albiac va aconseguir salvar la seva dona d'una sobredosi de pastilles.

«Em va afectar perquè sabia que, una vegada entrés el pare, seria reviure els 20 anys», relatava en la docusèrie sobre el motiu que la va portar a prendre aquesta decisió.

«Jo no veia la meva filla des de feia 7 anys i no estava preparada per fer-ho en un plató de televisió. Molt menys per veure defensar tot allò. Tenia clar que no volia veure el que venia».

Aquest era el moment en què Rocío Flores apareixia per primera vegada a televisió per defensar el seu pare durant el pas per GH Vip.

El testimoni de Carrasco també ha ajudat Carlota Corredera a tractar el tema del feminisme amb més serietat. «Abans de despertar a el feminisme ja tenia 'germanes' i coneixia el dolç gust de la sororitat», explicava en una ocasió.

La ja declarada companya fidel de Rociíto ha demostrat que segueix al seu costat malgrat tot el que pugui passar.

«Avui i sempre, et porto al cor, Rocío Carrasco. No estàs sola, no esteu soles. Jo sí que et crec", era el tendre missatge que compartia després de la victòria d'Olga Moreno a Supervivientes.

Un cop dur per Rociíto, que veia com Rocío i David Flores mostraven tot el seu afecte i suport a la dona del seu pare.

Carlota Corredera fa front a les crítiques

Així, l'estrella de Sálvame no dubtava a acusar Olga de ser «col·laboradora necessària del dolor de Rocío".

A més, assenyalava que Olga havia guanyat el reality «perquè el victimisme ven molt i perquè al cap i a la fi som un país masclista. No hem avançat absolutament en res».

Mentrestant, altres col·laboradors com María Patiño recalcaven la importància de saber perdre, però també la importància de «saber guanyar sense fer mal».

L'últim gest que Carlota Corredera ha tingut amb la seva gran amiga deixa molt clar que no té por a les crítiques. Així, per molt que la jutgin i, fins i tot, intentin fer boicot cada vegada que apareix en pantalla, ella es manté ferma.

D'aquesta forma, mentre Rocío passar per una mala època, havent perdut rellevància i protagonisme, Corredera no deixa que caigui en l'oblit.

«Intensitat en fúcsia amb anell croata. Feliç setmana", ha escrit al costat d'una imatge en què apareix lluint el color representatiu de la filla de Rocío Jurado. «Avui i sempre t'abraço fortament, #RocíoCarrasco, no estàs sola, no esteu soles #YoSíTeCreo #LatierraesredondayRocíoesunavíctima #ViolenciadeGénero #ViolenciaVicaria #siempreconlasvíctimas».