Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'

Indignació a 'Supervivientes' en conèixer l'estratègia dels vots: «Trampes»

L'audiència de 'Supervivientes' completament indignada

La nova edició de Supervivientes torna a fer front a fortes acusacions de 'tongo' després que s'hagi donat a conèixer l'estratègia de vots que fan els fans d'un concursant. En aquest cas, es tracta de Diego Pérez, que acaba de convertir-se en el darrer expulsat.

Abans de marxar, i igual que la resta d'expulsats, al jove li ha tocat triar un company per a un possible avantatge i un altre per al llast. Així, Diego escollia al seu fidel amic Ginés Corregüela, mentre que el llast li tocava a Adara, amb qui va tenir diversos enfrontaments.

Imatge de Jorge Javier Vázquez presentant el programa de 'Supervivientes'
L'audiència de Supervivientes 2023 s'ha lamentat pels fets | Telecinco

Tot i això, Diego no haurà de fer les maletes encara, i és que s'ha unit als bandejats, Jaime Nava i Artùr Dainese. Tots dos fa setmanes que són a la 'Playa de los Olvidados', però ahir per fi rebien una gran notícia: podran tornar a reunir-se amb la resta dels seus companys.

Així, l'expulsat final queda a les mans de l'audiència, que haurà de decidir quin dels tres supervivents tornarà a casa de manera definitiva. I aquí és quan s'ha generat una nova polèmica, ja que a les xarxes socials són molts els que han denunciat la trampa que es produeix dins del programa.

Concursants de 'Supervivientes' a la palapa
Supervivientes 2023 torna a estar embolicat de polèmica | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els seguidors de Supervivientes, indignats pel que ha passat amb els vots

Segons s'ha filtrat a l'organització de Supervivientes, els seguidors de Diego estaria enviant uns 'bots' gràcies als quals una sola persona pot votar fins a 200 vegades.

D'aquesta manera, alerten sobre aquesta estratègia que no és «justa ni legal» i podria ajudar el jove a salvar-se. «Les xarxes cremen. És una gran trampa», s'han queixat els espectadors completament indignats.

Tot i això, Diego no és l'únic que està al punt de mira, ja que també acusen els 'adaristes', els fans d'Adara Molinero, d'estar fent el mateix. De fet, hi ha qui fins i tot ha presumit d'haver-la votat ni més ni menys que 2000 vegades.

«Atenció: els 'adaristes', els primers que ho fan i a més cada setmana», adverteixen. «Tots fan igual. No és cap problema d'un 'fandom' i l'organització ja ho sap», asseguren.