La indirecta de Rocío Flores a la seva mare: «Olga no m'ha parit, però per mi ho és tot»

La docusèrie de Rocío Carrasco segueix deixant efectes confrontants a l'illa de 'Supervivientes'

Fa uns mesos ningú creia que l'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' provocaria tantes reaccions i que moltes acabarien causant moments tensos als platós de la televisió. Rocío Carrasco ha dit en diverses ocasions que ella estima els seus fills, però considera que és aquests estan tan influenciats pel seu pare que a hores d'ara és impossible que mantinguin cap tipus de relació amb ella.

De fet, considera que ara mateix el millor per als seus fills és que no tinguin tracte amb ella, ja que això els facilita la relació amb el seu pare, qui durant anys s'ha guanyat mala fama, cosa que ha implicat seriosos problemes per a Carrasco fins ara, que ha decidit trencar amb tot això i explicar la seva versió. Sens dubte, el que més sorprèn de tot això és que ara que ja s'han emès diversos episodis de la docusèrie, Rocío Flores no es posicioni a favor de la seva mare ni li doni suport públicament per donar a entendre que li fa costat.

Però en comptes d'això, Rocío Flores dona suport al seu pare públicament cada vegada que pot. A més, es desfà per Olga Moreno, concursant de 'Supervivientes' i actual dona del seu pare. Dimarts, al programa es va emetre un vídeo d'Olga en què es recorda dels fills del seu marit. Concretament, diu que sempre els ha tractat com si fossin fills seus, tot i que ha volgut matisar que per a ells només hi ha una mare, que és Rocío Carrasco.

Un discurs preciós, però que sembla que Olga només fa davant de les càmeres, ja que a casa no hi hauria mai bones paraules per a la filla de Rocío Jurado. Dimarts, Rocío Flores es trobava al plató de 'Supervivientes' en qualitat de col·laboradora i no com a defensora, ja que recordem que si no ho fa així, no cobra per les intervencions televisives, cosa que no està disposada a acceptar.

Les paraules d'Olga van commoure molt Rocío Flores, qui, després que s'emetés el vídeo, estava totalment descomposta i plorava, i posteriorment va respondre a les declaracions de la dona del seu pare. La jove va dir que encara que Olga no l'hagi parit, per a ella ho és tot i sempre li estarà molt agraïda per tot el que ha fet per ella. Unes paraules molt boniques, però que en aquest moment s'entenen com un atac a la seva mare biològica, qui segurament segueix tot el que es diu a la televisió.

L'ombra de la manipulació segueix sobre Rocío Flores. Molta gent considera que cada vegada que s'obre emocionalment en un plató ho fa sota les ordres del seu pare, Antonio David, que sembla que és qui, a l'ombra, guionitza el discurs familiar, ja que recordem que està vetat de Mediaset i no pot participar en cap programa de la productora.


Comentaris

envia el comentari