Els tres delictes pels quals Kiko Rivera ha denunciat el seu tiet Agustín Pantoja

El cantant els ha donat a conèixer mitjançant una trucada telefònica a 'Sálvame'

Aquests últims dies Kiko Rivera ha estat notícia per haver trencat la relació amb la seva cosina Anabel Pantoja i també perquè ha advertit la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu tiet Agustín Pantoja, que s'acosta una etapa «molt mogudeta». El que vol dir amb això és que la 'guerra' que mantenen amb ell passarà per una fase molt important, perquè estan en marxa les mesures legals que el jove va interposar contra la seva progenitora. Ho va fer després de no rebre resposta amb relació als suposats tripijocs que aquesta ha fet amb l'herència del pare de Kiko, Paquirri. No obstant això, aquesta advertència de l'artista també va dirigida al seu tiet, perquè ha interposat una querella contra ell per tres delictes diferents. I així ho va fer públic el passat dilluns, 3 de maig, a 'Sálvame'.

Kiko Rivera es querella contra Agustín Pantoja

El fill de la cupletista va trucar al programa de Telecinco per concedir unes paraules. Va confirmar, com ja havia explicat Gema López, col·laboradora del programa, que ha posat una querella a Agustín Pantoja per estafa, administració deslleial i apropiació indeguda. Així mateix, va voler deixar clara una cosa: «Vull dir que fins al dia abans que me n'anés al Nepal, els seus advocats, els advocats de la meva mare, no es van posar en contacte amb el meu advocat per dir-li que volien arribar a un acord. Jo els vaig dir que d'acord. Vam tenir una reunió per telèfon amb ells i l'únic que els vam dir és que per saber que anaven de bona fe i que volien arribar a un acord, el primer que havien de fer era entregar-me tots els béns del meu pare que em pertanyen, que estan escrits al testament». I va afegir: «Van dir que sí, que no tenien cap problema. I l'endemà van trucar al meu advocat per dir-li que no els trobaven».

Agustí Pantoja a el volant d'un vehicle amb la seva germana, Isabel Pantoja, a la banda
Agustín Pantoja haurà de fer front a les mesures legals que ha pres el seu nebot | GTRES

Kiko Rivera, més ferm que mai

Davant la demanda interposada, el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, va exposar que a Kiko Rivera ja no li faria pena veure el seu tiet a la presó. Una afirmació davant la qual el cantant va dir: «Arribats a aquest punt, que es faci justícia de la manera que sigui». És més, tot seguit va manifestar: «Si algú ha actuat malament i ha fet les coses malament, ho ha de pagar». Després d'aquestes paraules, Gema López li va fer una pregunta: «Inclús la teva mare, Kiko? Perquè sé que li has enviat un requeriment notarial».

La resposta de Rivera va ser molt clara: «No m'agradaria que ma mare anés a la presó, però ella no està fent res per impedir-ho. Llavors la cosa ha de seguir. I creu-me que jo ho he intentat, però sembla que es riuen de mi: 'Sí, et diem que et donarem les coses del teu pare i després no les trobem'». Així mateix, va ressaltar que «això ja em sembla una broma. Estic pràcticament destrossat. No tinc ganes de parlar d'aquest tema i l'únic que vull és que segueixi endavant com sigui. I aquesta setmana serà moguda. No us puc dir res més, ja us n'assabentareu». A més, ha tornat a deixar clar que «m'hauria agradat que les coses haguessin anat d'una altra manera. Per descomptat. Ja ho he dit moltes vegades».

El cantant es reafirma a les xarxes

Després d'anunciar el pas endavant que ha fet amb relació a la seva mare i al seu tiet, fins i tot que ha decidit allunyar-se de la seva cosina, Kiko Rivera ha tornat a parlar. Ha fet ús del seu compte a Instagram per reafirmar-se en la seva postura. I ho ha fet penjant una foto on surt ell mateix d'esquena al costat d'una frase molt significativa: «Les decisions més difícils són les que ens obliguen a deixar enrere el que veritablement apreciàvem».


Comentaris

envia el comentari