Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

La inesperada trobada de Fidel, Gloria Camila i Ortega Cano a Madrid

Pare i filla estaven asseguts en una de les terrasses de la capital prenent un aperitiu quan passava caminant Fidel Albiac

Quan diuen que el món és un mocador, és que és veritat, i si no que li ho diguin a José Ortega Cano i la seva filla Goria Clamila.

Pare i filla caminaven tranquil·lament pels carrers de Madrid sense el desig de trobar-se a unes certes persones, fins que es van asseure en una de les terrasses de la capital a gaudir del dia prenent un aperitiu i, ni més ni menys, es van trobar amb Fidel Albiac, actual marit de Rocío Carrasco, que anava sol i, segons van informar en exclusiva en el programa 'Viva la vida', es dirigia a una farmàcia pròxima.

La veritat és que José Ortega Cano no es troba en el seu millor moment i per això, entre altres assumptes, podria no estar veient els famosos episodis de la docu-sèrie de la seva fillastra, Rocío Carrasco, en la qual no el deixa en molt bon lloc que es digui.

Aquesta notícia la va esclarir la mateixa Ana María Aldón, la seva dona, qui va dir que l'extorero preferia mantenir-se lluny de la polèmica i passar temps amb els seus fills, Gloria Camila i el petit José María jr. Mentrestant, el seu tercer i un altre fill, José Fernando, segueix internat en un centre de desintoxicació.

Malgrat aquestes informacions, si alguna cosa no s'esperaven Ortega Cano i la seva filla Gloria Camila és que, mentre gaudien d'un dissabte assolellat en una de les terrasses de la capital, albiressin a molt pocs metres d'ells a Fidel Albiac, el marit de Rocío Carrasco.

La realitat és que a 'Viva la vida', format presentat i conduït per Emma García, han plasmat les fotografies del famós encreuament, una trobada inesperada en el qual tot apunta que cap dels tres es va adonar que estaven molt a prop.

Però probablement de no haver estat així i haver-se donat compte, potser hauria ocorregut el mateix, res, ja que, fins al dia d'avui, Rocío Carrasco i la seva germana, Gloria Camila, fa deu anys que no es parlen, i que, afegit a l'anterior, la protagonista del documental del moment, Rocío Carrasco declarés en el mateix que la unió de Rocío Jurado i Ortega Cano va ser una equivocació.

Un testimoniatge molt polèmic en la nit de 'Supervivientes'

En el documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', va ser la mateixa Carrasco la que va destapar el vincle familiar entre Antonio Canales, actual concursant de l'edició de 'Supervivientes' i Fidel Albiac, el ballarí, i nou amic d'Olga Moreno, qui no va dubtar ni un minut a negar la relació amb el marit de la filla de la Jurado. «L'he vist dues vegades», ha explicat.

Antonio Canales i Olga Moreno han fet una estreta amistat i els dos es faciliten molt la convivència en el programa, tant que, a l'hora de la nominació junts, entre riures i amb una gran complicitat, Jorge Javier Vázquez li va preguntar a l'artista quin tipus de relació tenia amb Albiac.

«A veure, jo no soc amic de Fidel. L'oncle d'ell ha treballat on treballava el meu pare, l'he conegut des de petit. Però no soc el seu padrí i amic, l'he vist dues vegades en la meva vida», ha començat explicant Canales, el ballarí.

«Sí, va ser a la meva casa quan van tenir l'accident. Van venir al meu xalet amb els collets i se'n van anar aquest dia, no he tornat a tenir relació amb ell ni molt menys. Jo conec a Antonio David i a Rocío des dels seus inicis. Vaig ser el primer al qual Rocío va dir que s'havia enamorat del guàrdia civil a Chipiona», ha sentenciat. Unes paraules que molt pocs esperaven.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.