El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ho ha tornat a fer: el retoc estètic que més desitjava

El col·laborador s'ha sotmès a un altre canvi físic, si bé en aquesta ocasió el resultat ha estat més natural

Kiko Matamoros té feblesa plena pels retocs estètics. El col·laborador no afronta el pas dels anys ni els signes de l'edat en el seu físic. Ell se sent com un xaval i fa tot el possible perquè el seu aspecte exterior vagi al so de la seva mentalitat.

Seguint en aquesta línia, el col·laborador s'ha tornat a sotmetre a un altre tractament estètic un any després de realitzar-se el tan sonat canvi facial a les mans de la seva jove, la doctora Carla Barber.

En aquesta ocasió, el pare de Diego i Laura Matamoros s'ha deixat caure en mans d'especialistes per a aconseguir un somriure nou i més juvenil. Recentment recuperat del seu contacte amb el coronavirus, Kiko Matamoros s'ha sotmès a la col·locació d'unes carillas dentals de porcellana.

El resultat del tractament estètic bucodental ha estat molt natural, tal com es pot apreciar en la publicació que va compartir el nòvio de Marta López Álamo en les seves xarxes socials als seus més de 400 mil seguidors. Kiko ha ensenyat l'abans i el després de la intervenció.

Els canvis d'imatge del col·laborador solen ser molt comentats pels seus companys de professió i pels usuaris de les plataformes socials i aquesta vegada no anava a ser menys, a pesar que el canvi no ha estat tan cridaner.

«La meva experiència és molt positiva, estic molt content. Encantat amb el meu nou somriure, a més m'ho han fet notar els meus companys, la gent al carrer: 'estàs més maco', 'quin somriure més bonic!', em diuen», confessa Kiko.

«Em noto moltíssim millor. A la televisió posen imatges antigues i la diferència és brutal. El resultat és súper natural». Kiko està encantat amb el treball de l'equip del centre.

La seva nòvia també està fascinada amb el resultat i així li ho ha traslladat a la clínica on la seva parella s'ha sotmès a la seva nova transformació.

Marta ha comentat uns aplaudiments en el vídeo del centre estètic dental en el qual Kiko explica com se sent després de la col·locació de les carillas. La jove model li dona l'aprovat al seu nòvio.

El retoc més polèmic de Kiko Matamoros

L'exmarit de Makoke és observat amb lupa cada vegada que se sotmet a una intervenció. Els memes sobre els seus canvis físics abunden en les xarxes socials, i és que l'estrident canvi del seu rostre fa ja un any va deixar a tots perplexos.

Kiko Matamoros entrava en el plató de 'Sálvame' amb el rostre inflat. Tots, fins i tot a les xarxes, es preguntaven què li havia succeït al presumit col·laborador. Ell mateix confessava que s'havia sotmès a un retoc estètic. «Tinc la cara plena de morats i inflada perquè m'acabo de punxar i no he pogut ni maquillar-me, no he tingut», va explicar.

La seva companya María Patiño posava veu al que molts pensaven en el seu interior. «Tens a tota Espanya mirant la teva cara», va exclamar la presentadora al seu company fent un parèntesi en l'entrevista a la seva companya Mila Ximénez.

Encara que el relat de la periodista sobre el càncer què pateix i el seu estat de salut era dur, les mires estaven posades en el rostre de Kiko Matamoros. El col·laborador estava acaparant l'atenció dels espectadors i li estava robant protagonisme a Mila.

Kiko tenia una resposta. «És una cosa que a mi m'importa tres pilotes. Tinc la cara plena de burxades i blaus, aquesta tarda m'he punxat la cara i no he tingut temps ni de maquillar-me», va resoldre el tema. La nòvia de Diego, la doctora Carla Barber, li havia injectat àcid en el rostre per a tonificar la pell del col·laborador i treure les arrugues pròpies de l'edat.

No obstant això, aquest no va ser el primer retoc del tertulià. Otoplàstia, lífting facial, eliminació de les bosses dels ulls, reducció de les ulleres, retoc de les parpelles..., són alguns dels canvis als quals s'ha sotmès Kiko des del 2011 per a millorar el seu aspecte físic. Almenys aquest últim és més discret.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.