Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Inesperat missatge d'Andrea Janeiro pel Dia del Pare que ha passat desapercebut

Belén Esteban presumeix orgullosa d'haver educat a la seva filla sense una figura paterna

Belén Esteban ha tornat a posar sota el focus mediàtic a la seva filla, Andrea Janeiro. Tot i que sempre ha defensat que ningú té dret a parlar sobre la seva filla, Belén ha aprofitat la seva col·laboració a 'Sálvame' per ensenyar el missatge que va compartir Andrea pel Dia del Pare.

El missatge d'Andrea Janeiro pel Dia del Pare

Aquest divendres, 19 de març, s'ha celebrat el Dia del Pare i diverses 'influencers' han omplert les xarxes socials de missatges i imatges amb els seus pares. Així doncs, tot i que Andrea Janeiro té el compte d'Instagram privat, la seva mare ha explicat quina ha estat la publicació de la seva filla pel Dia del Pare. 

Belén Esteban sempre ha manifestat que Andrea no té cap mena de relació amb el seu pare, Jesulín de Ubrique. És per això que el Dia del Pare ha estat l'ocasió perfecta per posar de manifest que Jesulín de Ubrique mai ha estat un bon pare. 

Belén ha interromput la intervenció de Jorge Javier per preguntar-li: «Vols que llegeixi la felicitació que ha fet la meva filla al seu pare?». «La felicitació de la meva filla al seu pare és una foto que surt de petita amb mi i posa: 'Feliç Dia del Pare a la millor mare i pare del món'», ha llegit Belén molt orgullosa davant els seus companys de 'Sálvame'.

Belén Esteban, una mare orgullosa

«Gràcies, filla meva», ha manifestat la col·laboradora mirant a càmera amb un somriure. D'aquesta manera, Belén Esteban ha deixat clar el paper que ha tingut en la vida de la seva filla i com Andrea és conscient de l'esforç que ha hagut de fer la seva mare per poder tirar endavant sense la figura paterna.

Fa uns dies, la col·laboradora va esclatar quan va veure que Jesulín afirmava que és un bon pare en el programa de TVE 'Dos parejas y un destino': «Serà bon pare per a dos fills, perquè la seva filla gran no la coneix i mai l'ha portat al col·legi. Jo ho respecto, i molt bé que sigui bon pare per a dos fills, però és que no n'hi ha dos: hi ha tres», va denunciar Belén Esteban

Belén Esteban no pot evitar presumir de la seva filla i de l'educació que li ha donat. A diferència de les maneres que apunta Julia Janeiro Campanario, germana d'Andrea, la filla de la col·laboradora de 'Sálvame' prefereix mantenir-se allunyada del focus mediàtic.


Andrea Janeiro sempre s'ha mostrat molt unida a la seva mare i sempre li ha agraït el seu esforç com a mare i pare. Així doncs, Jesulín de Ubrique no té gens d'importància en la vida d'Andrea, i Belén Esteban ho recorda constantment.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]