Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Primer suport públic per a Antonio David Flores: «Jo no et crec, Rocío»

El periodista Federico Jiménez Losantos critica el documental de Rocío Carrasco i dona suport a l'exguàrdia civil
Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco
Antonio David Flores té el suport del periodista Federico Jiménez Losantos | Telecinco

Amb l'estrena de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', diversos periodistes i col·laboradors de Telecinco ja s'han fet ressò i han donat la seva opinió. El testimoni de Rocío Carrasco ha aconseguit commocionar tot el país i fins i tot s'ha posat en marxa una campanya per frenar la violència masclista. Així doncs, el hashtag #RocíoYoSiTeCreo ha inundat les xarxes socials i celebritats com Irene Montero, ministra d'Igualtat, també han compartit el hashtag.  

Tot i això, hi ha molta gent que posa en dubte la versió de Rocío Carrasco. Aquest és el cas del periodista Federico Jiménez Losantos, que no ha dubtat en defensar a Antonio David Flores

«Jo no et crec»

Aquest dilluns, el programa radiofònic 'Es la mañana de Federico', ha comptat amb la col·laboració dels periodistes Isabel González, Beatriz Cortázar i Daniel Carande per parlar sobre el documental de Rocío Carrasco i la repercussió mediàtica que ha tingut el seu testimoni. Diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò de la sèrie documental, però sobretot de l'infern que va viure la filla de Rocío Jurado amb Antonio David Flores.

És més, el cas de Rocío Carrasco ha posat sobre la taula el gran problema de la violència masclista. En aquest sentit, a 'esRadio' s'ha recordat que un jutge va desestimar la demanda interposada per Rocío Carrasco contra Antonio David, ja que es va considerar que no hi havia proves suficients. Així doncs, Federico ha aprofitat la decisió del jutge per atacar el testimoni de Rocíito.

El periodista ha qualificat d'«escombraries» la sèrie de Telecinco i ha criticat el seu contingut: «Semblava els judicis de Moscou, segona part, una de les coses més repugnants que he vist en la meva vida. A part era intel·ligent, efectiu», ha manifestat Jiménez Losantos. «És com una dictadura, com la que hi ha actualment a Argentina. Tot és cursi i hi ha bones paraules, però com surtis d'aquí, acaben amb tu», ha continuat exposant.

Ara bé, el locutor s'ha mostrat molt molest amb algunes figures polítiques que han donat suport a Rocío Carrasco: «Això és com el cas de La Manada, la mateixa història, 'germana jo sí que et crec'». Finalment, Federico Jiménez Losantos ha estat contundent: «Jo no et crec».

El testimoni de Rocío Carrasco no és suficient

D'altra banda, Beatriz Cortázar considera que no ha estat suficient veure l'estat en què es trobava Rocío Carrasco per entendre el seu comportament respecte als seus fills. Tot i que encara queden diversos capítols per conèixer tota la història, hi ha gent que no entén per què mare i fills no tenen cap mena de relació.  

«Segueixo sense entendre el més important de tot, la cessió, l'oblit o el no voler enfrontar-se o lluitar per una cosa tan important com uns fills» ha opinat Cortázar. La periodista no nega que hagi pogut patir maltractaments, però critica que la filla de Rocío Jurado no hagi lluitat: «Ha lluitat per moltes coses a la vida, però pel més important no he vist que hagi donat de si. Va tenir una relació tòxica amb Antonio David i puc entendre com algú pot arribar a destrossar-te psicològicament».

Després de veure les dues primeres entregues, Beatriz Cortázar ha manifestat que el testimoni de Rocío «no serveix per a entendre el seu paper de mare», tot i que reconeix que ha vist «una dona trencada i patint».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]