Rocío Flores en un plató de Telecinco

El profund odi que Rocío Flores sent per Fidel Albiac: «A veure si et mors»

Fidel Albiac sempre ha estat considerat com el responsable del distanciament entre Rocío Carrasco i la seva família

El documental de Rocío Carrasco ha portat drama per a estona, i és que les dures acusacions que la filla de 'la més gran' ha fet en contra del seu ex, Antonio David, no estan deixant a ningú indiferent. Tant és així, que molts es pregunten si en plantejar al tertulià com a 'una ment diabòlica', deixa en un segon pla la maldat i fosques intencions de Fidel Albiac.

Sobre el marit de Carrasco s'han dit moltes coses, entre les quals cal destacar la seva responsabilitat dins de la dràstica ruptura familiar que hi ha hagut entre Rociíto i la seva família, i fins i tot amb els seus fills. De fet, acaben de sortir a la llum uns compromesos missatges de Rocío Flores, en què queda molt clar el gran menyspreu que sent per la parella de la seva mare. Aquests, datarien de l'any 2012, just quan els seus camins se separaven i la jove s'anava a viure amb el seu pare, Antonio David.

Els duríssims missatges de Rocío Flores

Uns missatges procedents de Twitter que ha rescatat Miguel Frigenti, i en què pot llegir-se: «Estimada mare, he de dir-te que no t'aguanto ni un minut més. Em toques la p**** d'una manera, mor-te d'una puta vegada i deixa de fotre a la gent».

Però, aquí no es quedava la cosa, sinó que també esclatava contra Fidel: «Estimat xicot de la meva mare, sento dir-te que toques de p*** cul la guitarra. Et prego que et dediquis a una altra cosa». A més, Rocío reconeixia obertament que li encantaria canviar-se de pares i família, una cosa que poc després es va fer realitat. «Els meus pares són Antonio David i Olga Moreno», sentenciava.

Sembla que ni Rocío ni David mai han tingut estima cap a Fidel, fet que els hauria portat, sumat a la manipulació del seu pare, a allunyar-se per complet de la seva mare. Una situació que els hi segueix passant factura encara avui dia a Carrasco, qui s'ha mostrat desolada en els primers capítols del documental sobre la seva vida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, tot i les punyents confessions que ha realitzat, i amb les quals no ha posat els pèls de punta, són molts els que segueixen posant en dubte la veracitat d'aquests. I, novament, és per culpa d'Albiac, ja que ara l'atenció s'enfoca en la part de responsabilitat que ha tingut ell alhora que la seva dona fes aquesta entrevista. És possible una estratègia?

La suposada estratègia de Fidel i Rocío Carrasco

Alguns membres de la família de Rocío, en concret el seu oncle Amador Mohedano, han mostrat la cara més fosca de Fidel, a qui ha titllat d''interessat' i 'manipulador', la gran aspiració era quedar-se amb l'herència de la difunta Rocío Jurado.

De fet, estan sortint a la llum les maniobres de la fosca jugada que la parella ha fet per concedir la polèmica entrevista, i una d'elles és l'acomiadament fulminant d'Antonio David de Telecinco. Una qüestió de principis per Paolo  Vasile, ja que no podria mantenir a un maltractador en la seva plantilla.

Així, Rocío Carrasco hauria aconseguit pactar la seva venjança definitiva amb totes les de la llei, passant per damunt d'una vegada per sempre al seu ex. «Recordo una tirada de cabells, m'agafa dels cabells i em dona per avall, però no sé d'on ve això. No tinc clar com va passar, però va passar i va anar a majors», eren algunes de les dramàtiques confessions que realitzava.

De moment, tot indica que la filla de 'la més gran' ha decidit enfrontar-se a les càmeres ella sola, però la intervenció del seu marit, encara que sigui des de les ombres, segueix estant en el punt de mira. Ara, només cal esperar a veure els següents capítols de la sèrie-documental per seguir descobrint secrets que fan més de vint anys que estan enterrats.