Primer pla de la infanta Cristina

La infanta Cristina encara porta l'aliança i hi ha un motiu

Cristina de Borbó té la consciència molt tranquil·la en aquests moments

Han passat setmanes i la situació entre Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin sembla que ja s'ha calmat. L'exparella va decidir anunciar que se separava i ara cadascú pot seguir amb la vida sense donar explicacions a ningú. Sorprenentment, la Cristina encara està molt unida al passat i no té pensat treure's l'anell de casada.

Cristina de Borbó i la curiosa actitud després de la separació

Fa gairebé 25 anys que Iñaki Urdangarin va lliurar aquest anell a la mare dels seus fills. Aquest anell era el símbol de lleialtat, fidelitat i amor que ara s'ha trencat. Moltes d'aquestes promeses es van quedar pel camí, però la cunyada de Letícia no es desfarà de moment d'aquest símbol.

Fotografia primer pla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin.
El divorci sobrevola a l'exparella. | GTRES

Molts esperaven que després de l'anunci de l'exparella, tots dos optessin per refer la vida i deixar el passat enrere. No obstant això, no és una tasca fàcil per a la infanta Cristina que intenta fer-se la forta dia a dia després de l'huracà mediàtic que va despertar el seu ex.

És complicat haver de bregar amb les imatges del pare dels seus fills passejant de la mà amb una altra dona. I és que encara que moltes veus asseguren que ella era coneixedora de la situació, segur que està patint pels seus fills en comú.

Fotografia de l'anell de matrimoni de la infanta Cristina
La infanta Cristina continua portant la seva aliança. | GTRES

En les últimes fotos que s'han pres a la infanta Cristina llueix la seva aliança malgrat tot el que ha passat. Ara la periodista Pilar Eyre ha aclarit el motiu pel qual la germana de Felip VI no se n'ha desfet encara.

La periodista Pilar Eyre té la clau

Pilar Eyre està segura que la Infanta continua portant l'aliança del casament perquè és una persona molt religiosa. La infanta Cristina «respecta la institució del matrimoni». Per això ha pres la decisió de continuar lluint aquesta joia d'or particular.

Tot apunta que Cristina porta l'anell des de fa gairebé vint-i-cinc anys i continuarà portant-lo fins que es divorciï.

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre està especialitzada en la Casa Reial. | EUROPA PRESS

Al comunicat que confirmava la ruptura sentimental d'Urdangarin i Cristina es va anunciar que «s'interrompia la seva relació matrimonial». Aleshores no es va parlar de divorci. Per això la mare dels Urdangarin i Borbó continua lluint el seu anell al dit anular.

Però hi ha un altre motiu de pes per continuar portant l'anell de casada. La infanta Cristina ho portaria també com a símbol de calma. Ella no ha fet res de dolent i té la consciència d'allò més tranquil·la.

Segons la periodista Pilar Eyre, Cristina estaria molt orgullosa del seu comportament. Ella no té res del que avergonyir-se, però la seva exparella sí. No va fer les coses gaire bé.

Hauria estat millor per a tothom que se separessin abans d'haver sortit a la llum les imatges que revelaven la relació sentimental entre l'exesportista i una altra dona que no era la Cristina.

Els seus fills, el més important per a tots dos

Sigui com sigui, la veritat és que les coses han passat d'una altra manera. Ara a cadascun dels protagonistes d'aquesta història els toca afrontar la seva part de culpa. I és que han de pensar en el nexe d'unió que els mantindrà sempre junts, els agradi o no.

L'infanta Cristina fa un montatge amb els seus fills
Cristina vela pel benestar dels seus fills. | Cedida

El benestar dels quatre fills de l'exparella és primordial. Malauradament no han pogut mantenir-se al marge de tot el que ha passat. Per això els seus pares volen que a partir d'ara continuïn les seves vides i deixin enrere el passat que tant de mal els ha fet.