Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la infanta Cristina

La infanta Cristina, enfonsada després de les imatges que ningú esperava veure

La infanta Cristina suma un nou problema als que ja tenia

«»La infanta Cristina, després de l'escàndol del cas Nóos que va acabar amb el seu marit a la presó, va intentar allunyar-se del focus mediàtic. Es va quedar a viure a Ginebra i des d'allà ha fet tot el possible per tenir una vida tan anònima com sigui possible. Però les imatges d'Iñaki Urdangarin amb una altra dona, Ainhoa Armentia, els van tornar a posar al punt de mira.

És més, aquests dies ell ha protagonitzat més fotografies que tampoc no li han agradat res. I ara, per si no n'hi hagués prou, acaba de descobrir un vídeo que la té enfonsada. Es tracta de la promoció d'un documental que Telecinco emetrà properament i que gira al seu voltant.

La infanta Cristina, protagonista d'un televisiu especial

La germana de Felip VI ha estat sempre al costat del seu marit, però les coses han canviat d'uns mesos ençà. Després que ell fos enxampat passejant de la mà amb la seva nova xicota, ella va decidir prendre una decisió: va optar per demanar-li definitivament el divorci.

Aquesta ruptura va atreure l'interès de Mediaset per fer un especial sobre la infanta Cristina. I aquest interès s'ha vist augmentat per les imatges publicades fa uns dies. Ens estem referint a les fotos en què Iñaki apareixia plorant desconsolat, pel que sembla per la situació que viu amb la seva encara dona.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín
La infanta Cristina veu com es qualifica el seu amor: «obsessió» | GTRES

Amb tot això, Telecinco s'ha entestat a fer aquest documental. Ara n'ha llançat la promoció, que porta per títol Cristina de Borbón, rota de amor. Així mateix, anomena poderosament una dada que es dona i és la que diu que l'amor que ella sent per Urdangarin és pura obsessió.

D'acord amb el que s'ha emès, queda palès que aquesta nova producció no deixarà indiferent ningú. Donarà molt de què parlar. I és que està previst que es desvelin més detalls curiosos sobre aquesta parella mediàtica.

De moment, es desconeix quan veurà s'estrenarà, però sí que sabem que comptarà amb la intervenció de figures molt conegudes. Entre elles hi ha Jaime Peñafiel, expert en Cases Reials, que en els darrers anys ha estat especialment crític amb alguns familiars de Felip VI. S'espera que generi polèmica amb les seves paraules.

La infanta Cristina, estupefacta després de conèixer el que passarà

La mare de Pablo Urdangarin segur que està molesta i estupefacta per la propera emissió d'aquest especial. Un especial que, per descomptat, ja està aconseguint generar un enorme enrenou en xarxes socials. Són molts els ciutadans que no han dubtat a comentar-lo i la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

Imatge de la infanta Cristina i el seu marit Iñaki Urdangarin assistint a un funeral
L'anunci de l'especial sobre la infanta Cristina causa enrenou | GTRES

D'una banda, hi ha els que s'han manifestat encantats amb el fet que aquest programa vegi la llum. D'aquí comentaris com: «Telecinco dona la campanada» i «Meravellós. Quines ganes de veure'l!».

D'altra banda, es troben els que no li donen més importància o posen en dubte el que s'hi pugui explicar. D'aquesta manera, han dit coses com ara: «Trencada d'amor? De debò?» i «'Morbo' real». En aquesta mateixa línia n'hi ha altres: «Es creuen que ens interessen com blanquegen els robatoris? La deixaran com una tipa que no s'assabenta de res?».

Vaja, que hi ha expectació sobre aquest especial, que no serà l'únic que Mediaset emeti sobre la família del Rei. Cal recordar que en té un altre de preparat sobre la reina Letizia pel seu 50è aniversari.