Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro confirma que la deslleialtat s'ha produït durant de l'embaràs

Andrea sap que la situació és més greu del que sembla

Andrea Janeiro, famosa des del bressol, ha aconseguit una cosa que semblava pràcticament impossible: desvincular-se dels seus cognoms. No es vol aprofitar de la popularitat de la seva família, per això va marxar fora d'Espanya quan va fer 18 anys. Li van oferir posar a la portada d'una revista a canvi d'una quantitat suculenta de diners, però tenia clar que no ho volia fer.

Andrea Janeiro sap que molts membres de la seva família han imitat els seus moviments, com ara el seu oncle Víctor. El germà de Jesulín ha guanyat molts diners a la televisió, però en un moment donat va pensar que el millor era apartar-se dels mitjans. Ara ha tornat amb força perquè serà concursant de Pesadilla en el paraíso, però no s'acaba aquí, la cosa.

Andrea ha confirmat que el seu oncle ha de resoldre un problema força seriós: l'han acusat de ser deslleial durant l'embaràs de la seva dona. Suposadament es va intercanviar missatges pujats de tot amb una influencer anomenada Irene que ara vol explicar-ho tot. Ha anat al plató de Ya es verano i ha aportat proves per demostrar que el seu testimoniatge és real.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea Janeiro prefereix mantenir-se allunyada dels mitjans | GTRES

«Han passat més de tres anys de converses. A mi no m'agradaria que m'ho fessin. Em fa més pena per ella perquè no crec que ningú mereixi assabentar-se d'una infidelitat d'aquesta manera», deia Irene.

Andrea prefereix estar al marge dels escàndols familiars i mai no parlarà perquè no se sent còmoda davant de les càmeres. S'estima més estar-hi darrere. De fet, treballa de tècnic de so i s'ha format en una de les millors universitats d'Europa. Li ha costat molt ser una persona anònima i no renunciarà a aquest privilegi pel què suposadament ha fet Víctor.

Janeiro sap millor que ningú que la fama és una arma de doble tall, per això ella va decidir no córrer riscos. Sap que té molts seguidors, ja que s'ha guanyat el respecte de tothom, però prefereix no conèixer els detractors. De moment seguirà a l'ombra, tot i que és impossible ometre la seva presència a determinats escenaris.

Andrea Janeiro descobreix que més dones diuen el mateix

Andrea, segons ha explicat la seva mare als platós de Telecinco, ha tingut certes diferències amb la seva família perquè rebia un tracte diferent. Tot i això, amb Beatriz Trapote sempre ha tingut una connexió especial, ja que la periodista la mantenia informada de tot. Hi ha la possibilitat que Andreita estigui preocupada per ella després del que han explicat a Ya es verano .

Janeiro, gràcies als missatges que ha aportat la presumpta amiga de Víctor, ha confirmat que l'engany va passar en un moment delicat. Suposadament va passar mentre Beatriz estava embarassada del seu tercer fill i Irene assegura que ho pot demostrar. No només ha aportat missatges, també fotografies que, seguint el testimoni, el torero l'enviava per provocar.

Primer pla de Víctor Janeiro
Andrea Janeiro sap que el seu oncle, Víctor Janeiro, està al punt de mira | GTRES

La filla de Belén Esteban mantindrà la mateixa postura que sempre, no té la intenció d'entrar en un escàndol que no li correspon. No seria estrany que ajudés la seva família, però ho farà de manera discreta i no transcendirà cap detall. El seu comportament és excel·lent, per això és impossible trobar un periodista que en parli malament.

Andrea Janeiro ha sortit airosa del problema

Andrea detesta ser la protagonista i quan María José Campanario es va quedar embarassada molts mitjans hi van pensar. Però la noia ha sabut resoldre el problema millor que ningú. Ha estat pendent del procés i cap mitjà se n'ha assabentat.

Andrea coneix el seu nou germà, tot i que no hi ha fotografies que ho demostrin. Va ser a l'hospital i també s'ha preocupat per la madrastra. Molts famosos haurien d'aprendre de la seva prudència, ja que demostra que qui no vol sortir, no surt.