Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro, acusat d'haver estat deslleial durant l'embaràs de Beatriz Trapote

Víctor ha de donar explicacions de manera urgent

Víctor Janeiro ha estat un temps retirat de la petita pantalla, però ha tornat amb més força que mai. El programa Ya es verano ha tret a la llum un presumpte engany que suposadament ha durat tres anys i hi ha moltes proves. Segons el citat espai, el torero es va intercanviar missatges pujats de to amb una amant virtual anomenada Irene.

Víctor Janeiro, sempre seguint la informació de Telecinco, té molt per amagar, perquè Irene està enfadada i vol explicar la veritat. No només ha aportat missatges, també té en poder seu fotografies que demostra el que diu. «La tarda serà torera i haurem de fer fora diversos capots, aquests missatges que hem mostrat no són res», explica la presentadora.

Víctor estava reunit amb la seva família a Cadis, no esperava que aquesta informació tan delicada sortís a la llum. «El que passarà és seriós, aquest torero està casat i té una relació seriosa, madura i consolidada. Estic segur que hi haurà reaccions, perquè és bastant fort», explica el periodista Saúl Ortiz.

Primer pla de Beatriz Trapote.
Víctor Janeiro s'hauria enviat missatges pujats de to amb una altra dona mentre Beatriz Trapote estava embarassada | GTRES

«Els missatges són molt forts, en moments d'embaràs, quan la dona d'aquest torero està embarassada», afegeix Saúl. Beatriz Trapote ha esdevingut víctima col·lateral d'aquest presumpte engany, però encara no s'ha pronunciat. Els col·laboradors de Ya es verano donen la història per certa, encara que cal ser prudents.

Janeiro és a punt de concursar en un nou programa de Telecinco, està de plena actualitat i n'hi ha molts que se'n volen aprofitar. Hi ha la possibilitat que Irene vulgui guanyar diners gràcies a la fama del torero, però és cert que ha aportat moltes proves. «A mi no m'ha sorprès el fet, m'ha sorprès la durada perquè vol dir que hi ha sentiments», comenta Nando Escribano.

Víctor Janeiro descobreix el costat dolent de la fama

Víctor estava molt tranquil fins que va rebre una oferta de Pesadilla en el paraíso, el nou concurs que està preparant Telecinco. Fa uns anys va decidir retirar-se dels mitjans i estava molt tranquil fins que va tornar a la petita pantalla. No és la primera vegada que l'acusen de ser deslleial, encara que sí que és la primera que la notícia té tanta repercussió

«Potser la parella sí que és conscient del que ha passat, perquè són massa moments, quatre anys són molts», comenta Nando Escribano. A Ya es verano asseguren que la història d'amor virtual ha durat massa temps. No entenen que ningú de la família no sàpiga res i més tenint en compte que el presumpte romanç s'ha estès tant.

Imatge de Víctor Janeiro.
Víctor Janeiro ha de resoldre un assumpte delicat | Europa Press

Janeiro, quan s'ha assabentat del que estava passant, ha bloquejat la seva suposada amiga especial. Irene ha entrat al plató de Telecinco i ho ha explicat tot, estava molesta amb la reacció del torero i s'ha venjat. No entén que s'enfadi perquè ella pensa que no està fent res de dolent, tot i que reconeix que és un tema delicat.

Víctor Janeiro està obligat a donar explicacions

Víctor podria haver passat pàgina en altres circumstàncies, però ara té l'obligació de donar la cara. Participarà en un programa de Telecinco i no té possibilitat de mirar cap a una altra banda. Irene ha mostrat les seves proves i la periodista Bea Cortázar se n'ha sorprès.

«Em sembla increïble que en aquest missatge aparegui la dona», comenta Cortázar. Segons han explicat, el germà de Jesulín parlava amb la seva amiga mentre la dona estava embarassada. Beatriz Trapote podria haver-se assabentat de tot perquè estava amb Janeiro a la mateixa casa mentre Irene estava a la televisió.