Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros admet que la seva edat és un problema i que ella ja no l'estima

Kiko Matamoros ha pres una decisió que ningú esperava

Kiko Matamoros ha de resoldre un problema força seriós abans que sigui massa tard: ha tingut una forta discussió a Sálvame. Germán González, un dels redactors més estimats del programa, l'ha comparat amb un dinosaure. S'ha burlat de la seva edat, però ho ha fet des de l'afecte, perquè la seva funció és fer riure els espectadors.

Kiko Matamoros s'ha enfrontat al periodista i l'ha acusat d'haver-li faltat el respecte, en aquell moment ha començat el pitjor. La col·laboradora Laura Fa considera que Matamoros és molt més ofensiu que Germán, no entén per què està tan indignat. El redactor s'ha disculpat i ha promès que va demanar permís a la direcció del programa abans de publicar el vídeo.

«Jo sé que de vegades em puc passar una mica amb el tema de l'humor i de vegades pot ser una miqueta feridor. Però em semblava graciosa l'expressió i la direcció em va donar el vistiplau», ha explicat Germán. L'exmarit de Makoke no el perdona i ha qualificat el seu atreviment de «miserable», per això Laura Fa ha sortit a defensar-lo.

Kiko i la catalana tenen una relació molt complicada, però els últims mesos havien acostat postures i tenien un tracte cordial. Tots dos s'havien unit contra Lydia Lozano, els espectadors notaven una connexió especial, però ella ha deixat d'estimar-lo. Fa no consent que Matamoros s'aprofiti de la seva veterania per callar companys que estan començant.

Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.
Kiko Matamoros i Marta López segueixen molt enamorats | Catalunya Diari

Kiko s'ha defensat al·ludint a un argument que Sálvame no li ha volgut comprar, ja que ell és el primer que no el compleix. «Cal ser molt miserable per qualificar una persona per la seva edat, no per la seva intel·ligència, solidaritat o empatia, només l'edat». Laura Fa l'ha interromput i ell ha abandonat l'estudi molt indignat perquè no se sent estimat ni respectat per la seva companya.

Kiko Matamoros ha rebut un toc d'atenció

Kiko té molta autoritat a Sálvame, fa molt de temps que treballa a l'espai i ha registrat grans èxits. Però tot té un límit i els seus responsables no li consenten que creui determinades línies vermelles. Els directors li han cridat l'atenció quan ha carregat tan durament contra Germán, ja que només estava fent la seva feina.

Matamoros no porta bé el tema de l'edat perquè la seva xicota és molt més jove que ell i certes persones se'n burlen. Marta López Álamo no té cap problema, assegura que està enamorada i que vol passar la resta de la vida al costat de la seva parella. Ella ho porta molt millor, simplement es limita a fer cas omís a les persones que només busquen fer mal.

Primer pla de Laura Fa
Kiko Matamoros té problemes amb els seus companys de feina | Telecinco

L'ex de Makoke està tan enamorat de Marta que vol tenir un fill amb ella, però no només això: també pretén deixar la televisió. Fa uns mesos va revelar que en un termini màxim de dos anys volia abandonar el medi i mudar-se a Mèxic. És un país que li porta molt bons records i somia retirar-s'hi per aprendre a viure tranquil.

Kiko Matamoros no ha aconseguit arribar a un acord

Kiko és un mestre dels mitjans de comunicació i està acostumat a complir tots els seus reptes, però ha fallat en una cosa important. Laura Fa ha arribat trepitjant fort, han perdut la bona relació que van arribar a aconseguir i ara han de començar de zero. No es volen a prop i quan coincideixin a plató s'embrancaran en qualsevol discussió, només pretenen marcar terreny.

Matamoros és un gran professional i la periodista també, per això els seus directors els ajunten amb freqüència. Saben crear un espectacle digne d'admirar; de fet, són l'enveja dels programes de la competència. La seva última discussió ha estat forta, però no seria estrany que firmessin un pacte més aviat que tard.