Primer pla de la infanta Cristina

La infanta Cristina revela on s'amaga i per què no vol veure ningú

La infanta Cristina no va ser present a la trobada familiar amb motiu de la visita a Espanya del seu pare

A la infanta Cristina sembla que se l'ha empassat la terra. Des que sortissin a la llum les fotos del seu marit, Iñaki Urdangarin, amb una altra dona amb prou feines s'ha deixat veure. Tant és així que no ha assistit al Palau de la Zarzuela per veure la família amb el seu pare, Joan Carles I.

El rei emèrit ha fet una visita a Espanya després de dos anys vivint a Abu Dhabi i la seva filla no ha estat al seu costat. I és que tenia un motiu fonamental per no assistir a l'esmorzar i quedar-se a Ginebra. La raó és que encara no ha solucionat els seus problemes amb el seu germà, Felip VI, després del cas Nóos.

La infanta Cristina, la gran absent

L'encara dona d'Urdargarin no va anar dilluns passat a la reunió privada que va mantenir la família. El Palau de la Zarzuela va ser l'escenari on diversos integrants de la família van esmorzar junts. Ho van fer després de la visita del rei Joan Carles al país.

L'infanta Cristina fa un montatge amb els seus fills
La infanta Cristina i els seus quatre fills van faltar a aquesta cita tan especial | Cedida

En concret, segons s'ha pogut saber, van estar presents els Reis, els emèrits i la infanta Elena i els seus fills. Sense oblidar tampoc la infanta Margarita i el seu marit.

Lògicament ha sorprès que ni la infanta Cristina ni cap dels seus quatre fills anessin a la cita, però hi havia una raó de pes. Segons ha explicat Vanitatis, el motiu de la seva absència és que encara no s'ha reconciliat amb el seu germà.

Primer pla del rei Felip amb l'uniforme de l'exèrcit
El rei fa temps que no té relació amb Cristina | GTRES

Continuen distanciats des que el cas Nóos sortís a la llum i tant la infanta com el seu marit estiguessin implicats. Cas pel qual Iñaki va acabar a la presó i que va propiciar que el monarca retirés a la seva germana el títol de duquessa de Palma.

Per aquesta raó, com ha indicat aquest mitjà, fins que no hi hagi una reunió entre tots dos, ella no estarà en cap trobada familiar. I així ho ha manifestat una font propera: «Els germans tenen una conversa pendent i aquest no era ni el lloc ni el moment».

La infanta Cristina s'amaga fora d'Espanya

La mare de Pablo Urdangarin s'ha mantingut allunyada de la polèmica del nostre país per la visita del pare. I la manera que ha trobat de fer-ho ha estat quedant-se en què ha esdevingut el seu refugi. Ens estem referint a Ginebra, on treballa i on resideix amb la seva filla Irene.

Allà sembla que se sent aïllada de tots els problemes i està agafant les regnes de la seva vida. Suposadament, després d'acordar el divorci amb el seu marit, es troba refent-se. I ha començat a fer els primers passos, com és posar-se en forma acudint diverses vegades a la setmana al gimnàs.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina ha trobat el seu refugi a Ginebra | GTRES

Això sí, tampoc no cal passar per alt que l'ajuden molt les escapades a Espanya. Precisament per això ha estat recentment al nostre país on se l'ha vist feliç envoltada dels seus amics. I, en especial, un que l'està ajudant moltíssim a seguir endavant: el dissenyador Lorenzo Caprile.

El televisiu jurat de Maestros de la costura coneix des de fa anys Cristina, ja que les seves germanes són també amigues d'ella. Això va ser el que els va unir en una relació molt estreta, que el va portar a ser un dels seus pocs suports quan va saltar aquest escàndol. Per això aquests dies se l'ha vist amb ell gaudint de Madrid.