La Infanta Helena de Borbó en una corrida de toros

La infanta Helena té parella i hi ha imatges que ho demostren

La germana del rei Felip VI és una apassionada de l'hípica i ha mantingut diverses relacions amoroses amb homes vinculats a aquest món

Des que el rei Felip VI va decidir allunyar les seves germanes de la vida pública, no tenim notícies d'elles. La infanta Helena i Cristina han quedat en un segon pla. Fins i tot, es pot dir que per a la Casa Reial ja no existeixen.Malgrat que es fa difícil aconseguir notícies de les infantes, es rumoreja que la infanta Helena podria tenir un nou amor. Afortunadament, aquesta vegada no és una notícia que genera debat, com va passar quan va viatjar amb la seva germana als Emirats Àrabs. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La infanta Helena no diu res al respecte

La germana de Felip VI ha estat vista amb un nou acompanyant, i es rumoreja que l'amor ha tornat a trucar a la seva porta. Des que Helena va decidir posar punt final a la seva relació amb Jaime de Marichalar, no hem pogut veure-la amb cap altre home. De fet, sempre ha estat molt discreta amb la seva vida privada.

El nou col·laborador de 'Viva la vida', Enrique del Pozo, ha estat l'encarregat d'informar sobre el possible romanç de la infanta Helena. Altres periodistes com Marisa Martín Blázquez han confirmat la notícia i, fins i tot, s'han aventurat a dir que hi ha fotografies.

No obstant això, per algun motiu que es desconeix, aquestes imatges no han sortit a la llum. Tot i això, és molt probable que apareguin en una alguna revista. Així doncs, els reporters no han dubtat en preguntar-li a Helena.

Com sempre, la infanta Helena es manté aliena als rumors i no ha volgut parlar sobre el tema. Prefereix guardar silenci, sense confirmar o desmentir la història d'amor de la qual es parla en totes les redaccions.

El currículum amorós de la germana del rei

De moment es desconeix la identitat de l'home que ha pogut robar-li el cor a la infanta. Ara bé, cal recordar que han passat diversos homes per la seva vida. La infanta Helena ha estat vinculada amb Luis Astolfi i Alfredo Fernández Durán, el seu entrenador Felipe Zuleta i els aristòcrates Cayetano Martínez de Irujo i Jorge d'Habsburg.

També es va arribar a rumorejar que havia tingut més que una amistat amb Fernando Garrido, el seu cap a Mapfre. O amb el doctor Villamor, l'encarregat d'atendre al seu pare.

Actualment, la germana del rei ha optat per centrar-se en el seu treball, família i en la seva altra passió: l'hípica.

Com en els vells temps, resulta habitual veure-la en els concursos de salts que se celebren a diferents punts d'Espanya. L'ambient i les amistats que té en el circuit l'animen a ser una assídua. I com hem vist, molts dels seus amors estan vinculats amb aquest món.