Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Un col·laborador del debat de 'Supervivientes' destapa la gran mentida de Telecinco

Es confirmen les sospites que fa temps que circulen per les xarxes

La frase que diu que a la televisió no tot és el que sembla té molt de sentit quan passen coses com el que vam veure ahir. Telecinco sempre presumeix d'emetre els programes en rigorós directe i oferint sempre un espectacle únic i impredictible. No obstant això, fa unes setmanes que es qüestiona si aquest directe sempre és real.

El reajustament de programació a què s'ha hagut de sotmetre Telecinco pel canvi constant d'horaris d'Antena 3 ha obligat Medisaset a prendre mesures dràstiques. El salt del debat de 'Supervivientes' de diumenge a dilluns ha fet que el grup audiovisual hagi decidit gravar el programa.

D'aquesta manera, es grava diumenge i s'emet dilluns. De moment la cadena no ha confirmat aquesta pràctica públicament, però un tertulià se n'ha anat de la llengua. Durant l'enregistrament de diumenge, un col·laborador va decidir penjar una foto a Instagram que ha confirmat totes les sospites.

Iván González diumenge va publicar una foto en què convidava els seus seguidors a veure'l a partir de les deu de la nit a Telecinco. El col·laborador no s'havia assabentat que el programa ja no s'emetia els diumenges i es passava als dilluns a la nit. Amb aquest error va deixar més que clar que el programa es grava abans d'emetre's.

En un moment en què les xarxes socials estan tant en auge és pràcticament impossible fer aquestes jugades sense fissures. Sobretot els col·laboradors més joves estan enganxats a les xarxes i, sense voler, aquestes acaben sent les seves pitjors enemigues.

No hi ha dubte que Iván González va ser molt imprudent, i això ha posat en perill la feina de moltes persones. Desconeixem si ho va fer perquè no sabia que el programa s'emetia el dia següent o perquè no va caure en que era un fals directe.

Sigui com sigui, la foto de seguida va començar a circular per les xarxes. Els espectadors ja sospitaven que el programa es grava i només esperaven una confirmació oficial per part de la cadena. Desconeixem les conseqüències que aquesta patinada tindrà per a González.

És un error molt gran que treu a la llum un fet que tant la cadena com la productora han intentat amagar. Ja veurem si després d'això, Mediaset decideix descobrir el pastís i confirmar aquesta informació tan delicada.

Hi podrien haver nous enregistraments

La cadena ja ha anunciat que hi torna a haver enrenou en la programació. Per aquest motiu, els dilluns s'emetrà el debat, els dimarts el segon debat amb Carlos Sobera i els dimecres la gala. Això fa que siguin emissions molt seguides i que segurament implicaran que es facin nous enregistraments.

Això es deu al fet que els presentadors del grup tenen altres compromisos professionals i no poden anar canviant els dies de feina. També és cert que aquest reajustament es podria haver fet només per a una setmana, a l'espera que Antena 3 torni a modificar la graella i deixi una mica més d'aire al seu rival.

Recordem que molt aviat s'emetrà la gran final de 'Supervivientes' i cada entrega del programa serà decisiva per a encaminar el triomf d'un dels aspirants. De moment, Mediaset no està disposada a que Antena 3 tingui més audiència que Telecinco i per això li segueix el joc modificant els horaris.

Ja veurem com s'acaba repartint l'audiència aquest mes de juny. Segurament quedarà en empat entre les dues televisions privades.