La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Batussa per Rocío Carrasco: Ana Rosa s'encara a una col·laboradora en directe

Ana Rosa Quintana segueix atacant a la mare de Rocío Flores

Ana Rosa Quintana s'ha convertit en una de les negacionistes del testimoni de Rocío Carrasco. Per a res creu tot el que ha explicat. I menys encara tenint en compte que en la sèrie-documental d'aquesta ha quedat en dubte.

Sí, ha vist que la seva professionalitat quedava en evidència. I tot perquè sempre ha cregut a Antonio David, l'ex de Rociíto, sense demanar-li proves de cap mena. No obstant això, ara s'ha demostrat que aquest mentia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot això ha donat lloc al fet que la presentadora eviti parlar de l'esmentada sèrie en el seu programa. Malgrat això, s'ha donat una situació en què no ha pogut deixar d'esmentar-la. És més, s'ha enfrontat a una companya (Sandra Aladro) per la filla de Rocío Jurado i Olga Moreno.

La presentadora defensa a l'esposa d'Antonio David

La madrastra de Rocío Flores no deixa de parlar de la seva vida fora de 'Supervivientes'. Està basant el seu concurs a 'rentar la imatge' del seu marit. I també en esmentar als fills d'aquest, Rocío i David Flores.

Això no està agradant a gran part de l'audiència. I tampoc satisfà a molts col·laboradors de televisió que comenten el 'reality'. Aquest seria el cas de Sandra Aladro, col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'.

En concret, aquesta dona ha deixat clara la seva postura. I ho ha fet carregant contra la participant: «'Els meus nens, els meus nens'. Això fa molt de mal a una tercera persona».

Així mateix, ha afegit: «Ho pots dir una vegada, però no cada dia del concurs. És el que jo opino. I crec que per això s'ha criticat Olga».

Unes paraules les de la col·laboradora que no han agradat a Ana Rosa Quintana. Tant és així que no ha pogut evitar intervenir per rebatre-les. I ho ha fet parlant de forma indirecta de Rocío Carrasco.

En concret, la presentadora ha dit: «Perdona. No critiquem quan una persona explica la seva veritat i fa mal a terceres persones. I és que és la seva història».

Olga Moreno a Supervivents 2021
Olga Moreno ha estat defensada per la presentadora de 'El programa de AR' | Mediaset

La 'reina dels matins' s'enfronta a la seva companya

En aquest punt ha quedat clar que la 'reina dels matins' tornava a carregar contra la mare de Rocío Flores. I la col·laboradora, per la seva banda, ho ha fet contra Olga Moreno.

No obstant això, aquesta disputa entre companyes a 'El programa de AR' no ha quedat aquí. Més aviat han seguit discutint al respecte. Aladro ha intentat tornar a explicar la seva postura.

Sí, per deixar clar que la concursant de 'Supervivientes' parla dels seus fillastres quan no li correspon. Però, la periodista l'ha tornat a tallar per exposar el seu punt de vista. «Ella és intencionada i els altres és perquè no tenen més remei».

Tot i això, Sandra ha negat que ella estigui dient això. En concret, ha manifestat: «No, la història realment no és d'ella. És la història de dues persones més».

Tanmateix, no ha pogut exposar de forma més extensa el perquè critica Moreno. És a dir, el perquè rebutja que estigui parlant contínuament dels fills del seu marit. No ha pogut perquè Ana Rosa i els seus companys l'han tornat a trepitjar.

Així, Marisa Martín Blázquez ha dit: «Si ella està acostumada a referir-se a ells com els meus nens...». Finalment, per tancar la qüestió, la presentadora ha deixat clar que «això és un bucle».

Els espectadors carreguen contra la periodista

És cert que té els seus fans incondicionals. Però també ho és més que cada vegada Ana Rosa Quintana rep crítiques pels seus atacs cap a la filla de Rocío Jurado.

Precisament aquesta indirecta que ha llançat a Rociíto li ha portat comentaris en contra. I és que molts espectadors han carregat contra ella. És més, han deixat palès que té ja una malvolença personal contra l'esmentada.