Un ex de 'Sálvame': «Antonio David Flores em va voler llençar al mar»

Una antiga col·laboradora recorda un dels episodis més delicats amb l'exmarit de Rocío Carrasco

El documental de Rocío Carrasco ha obert la veda a altres personatges que han decidit trencar el seu silenci. Al llarg de la carrera televisiva de l'exguàrdia civil, molts són els que no guarden un bon record d'ell.

El primer a parlar va ser Xavier Sardá que va treballar amb ell a 'Crónicas Marcianas'. El seu posicionament va ser clar. Creia a ulls clucs que Antonio David va poder haver maltractat la seva exdona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, una nova veu irromp per recordar un episodi que va estar a punt d'acabar en tragèdia. Parlem de Karmele Marchante. La periodista que va tenir els seus més i els seus menys amb ell durant l'època de 'Tómbola'.

Karmele va allunyar-se de manera rotunda de l'univers 'Mediaset' i de 'Sálvame' en concret. Renega d'aquesta època, i ara s'ha llançat al món dels 'YouTubers'. Amb els seus 74 anys ha obert un canal on explicar les seves experiències en el món del cor.

La periodista es creu a Rocío, però amb matisos

Karmele ha esperat que finalitzés el documental per donar la seva opinió sobre la història. Considera que la sèrie ha tingut les seves coses bones, però ha provocat una divisió irremeiable. Dos posicionaments que provoquen debats molt dispars.

Fent gala de la seva lluita feminista i d'haver treballat amb dones maltractades, opina que hi ha coses poc clares. «Hi ha tants forats tan poc clars que és difícil penetrar i intentar estirar un fil i treure alguna cosa clara», explica.

La periodista posa en evidència la guerra d'audiències, els diners, l'odi i la venjança que gira sobre la sèrie, i això li escata. Però al marge del tot, Marchante sí que veu a Antonio David capaç d'haver maltractat Rocío.

Un maltractament psicològic on posa en dubte la manipulació dels fills del matrimoni. «Fins a cert punt», assenyala. Sobre el que no dubta és que el documental hagi estat d'ajuda a les dones maltractades.

Moltes d'aquestes s'han sentit identificades en veure la sèrie-documental de Rociíto i han reaccionat per posar fre al maltractament de què són víctimes.

Assegura que el pare de Rocío Flores va voler llençar-la al mar

Recordant el seu pas per 'Tómbola', Karmele reconeix que no és la primera vegada que parla del matrimoni. Al programa d'entrevistes van coincidir diverses vegades, i el tracte sempre va ser dolent. «Va ser un dels llocs on vaig tenir més picabaralles amb Rociíto».

Una època molt convulsa on la periodista assegura haver sigut l'única que «els donava canya». La parella apareixia com uns autèntics macarres i li proferien tota classe d'insults.

Rememora amb especial interès un episodi on el marit d'Olga Moreno va tenir una actitud violenta. «En un dels programes, que fèiem en exteriors i ho vam fer a prop de la mar», comença explicant al vídeo.

«Antonio David no només em volia pegar, sinó que em volia llençar a la mar», confessa deixant clar el seu caràcter violent. No obstant això, també assenyala el caràcter conflictiu de Rocío Carrasco.

«Davant d'una pregunta meva, Rocío em va dir que, si jo era lesbiana, transsexual o si venia droga al Retiro», recorda. Una actitud que Karmele no té en compte i de la qual culpa l'exguàrdia civil. «Submisa a Antonio David», opina.

També fa una menció a Fidel Albiac. I és que sembla que el marit de Rocío es va posar en contacte amb ella en més d'una ocasió. «Em va fer la seva confident, la seva obsessió era investigar i seguir a Antonio David».

Segons Karmele, va ser Fidel qui li va enviar les primeres fotos d'Antonio David amb Olga Moreno. L'empresari comptava amb la periodista per fer-li arribar tota la informació sobre l'exguàrdia civil i els seus assumptes tèrbols.


Comentaris

envia el comentari