Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Telecinco tornarà a canviar l'horari de 'Sálvame'

La graella de Telecinco canvia de nou a causa de l'imminent inici de l'Eurocopa

Dos mesos després que 'El precio justo' comencés el seu camí de dilluns a divendres a Telecinco, sembla que s'acosten canvis. 'Sálvame' podria tornar a modificar els seus horaris després de ser 'clausurada' la seva versió 'Tomate' en substitució del programa de Carlos Sobera.

Les últimes informacions que es rumoregen sobre el futur del mític programa de la televisió, fan pensar en noves modificacions a la graella. I és que 'Sálvame' podria reprendre la seva versió més extensa quan finalitzi l'Eurocopa de futbol.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa uns dies, 'Mediaset' informava a través de Twitter que 'El precio justo' passarà de Telecinco a Cuatro des del dilluns 14 de juny. Aquesta variació és deguda a «els ajustos de programació per l'Eurocopa 2020», que comença el pròxim divendres 11. Un nou canvi en la graella del grup de comunicació, que sembla no serà l'últim.

El futur de 'Sálvame', pendent del concurs de Carlos Sobera

Alhora, el grup de comunicació més important d'Espanya al costat d''Atresmedia', comunicava que es paraven els enregistraments del mític concurs.

L'assumpte és que les noves entregues de l'espai conduït per Carlos Sobera «es reprendrien més endavant». Però, no quedava clar del tot què passaria després de l'esdeveniment futbolístic de 'Mediaset'.

El cas és que no es concretava si parlaven dels enregistraments signats a priori, o sobre els 50 programes nous que Telecinco va renovar fa unes quatre setmanes.

Sembla que aquest dubte ha quedat resolt en les últimes hores, i les coses van quedant una mica més clares. Segons la informació que publica 'Bluper' a la seva pàgina web, no s'han deixat de realitzar els enregistraments.

La veritat és que la productora 'Fremantle' ja ha acabat de gravar les 50 entregues extres encarregades a Telecinco. Aquestes s'afegirien a les 45 entregues prèvies, que conclourien el pròxim 18 de juny.

Si aquest mig centenar de lliuraments són emesos per 'Mediaset', 'El precio justo' arribaria fins a principis de setembre. Però, la història està ara a saber si després de l'Eurocopa, el programa tornarà a Telecinco o ja es quedarà a Cuatro definitivament.

Sobre aquest assumpte, hi ha fonts que aclareixen l'objectiu de 'Mediaset' en aquest sentit. Volen negociar una versió menys costosa per a Cuatro en aquest tram horari.

Amb tot, des de la cadena esperen poder reviure a 'Sálvame Tomate' a Telecinco per aproximar-se una mica més a les dades d'audiència de 'Pasapalabra'.

I és que cal recordar que des de la seva estrena a Telecinco, el concurs d'Antena 3 ha sumat nous espectadors. Per si no fos prou, molts dies ha obtingut rècords d'audiència mai vistos abans en el programa.

Tot apunta que 'Sálvame Tomate' tornarà després de l'Eurocopa

Així tot, sembla que la idea inicial de Telecinco és recuperar el format de 'Sálvame Tomate'. El fet principal és que surt més barat per 'Mediaset' allargar 'Sálvame' fins a les 21.00 hores que pensar en noves opcions.

A més, fins al dia d'avui, 'Sálvame Tomate' collia millors dades d'audiència que el mateix concurs de Carlos Sobera. Tanmateix, totes les notícies dolentes venen juntes i el dany col·lateral d'aquests canvis ho ha patit 'Informativos Telecinco'.

Segons les dades de 'Kantar Media', l'espai presentat per Pedro Piqueras ha anotat al maig tot just un 12,7% de 'share'. Així mateix, suma 1.759.000 espectadors, la seva dada més baixa en nou anys.

Per contra, l'informatiu 'Antena 3 Noticias 2' amb Vicente Vallés va collir i anotar la seva millor dada mensual des de 2007 amb un 21,6% i 2.978.000 espectadors.

Sens dubte, una mala època per Telecinco que haurà de reaccionar si no vol veure encara més enfonsat en la batalla de les audiències.