Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

«Rocío Flores va haver de sortir plorant i va tardar uns 10 o 15 minuts»

La jove no ho ha passat bé durant les seves intervencions a 'Supervivientes'

Rocío Flores està completament enfonsada en plena batalla mediàtica contra la seva mare. La jove intenta portar la seva vida amb normalitat, però la veritat és que el seu estat anímic li està jugant moltes males passades.

L'emissió de la sèrie-documental de Rocío Carrasco ha posat a la seva filla al centre de la polèmica. El seu relat ha servit per construir el perfil d'una jove que, segons la seva mateixa mare, no té res en comú amb ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que la seva personalitat i caràcter han estat modelats per Antonio David Flores des de la seva infància. Així, la imatge de nena bona que pateix el rebuig de la seva mare ja no és compartida per tota l'opinió pública.

És més, hi ha un debat obert entre els partidaris de Rocío Carrasco i els de Rocío Flores. Perquè, encara que gairebé ningú s'atreveix a ficar la mà al foc per Antonio David, si són molts els que donen suport a la jove.

Rocío Flores i els seus baixons anímics durant l'emissió de la sèrie de la seva mare

Però, més enllà de comptar amb suports, la germana de David Flores s'ha guanyat milers de detractors que l'han posat en el focus de les crítiques. Persones que, igual que la seva mare, no es creuen ni el seu patiment, ni el seu dolor, ni les seves llàgrimes.

Aquestes persones aprofiten qualsevol aparició pública de la jove, sigui a la televisió o davant els mitjans de comunicació, per criticar la seva actitud. I és que la filla d'Antonio David intenta actuar amb normalitat i dissimular davant la pressió mediàtica que està patint.

De moment, la jove no ha volgut parlar públicament del documental ni de la seva relació amb la seva mare. Una cosa que podria produir molt aviat a través d'una entrevista en què podria explicar la seva versió dels fets.

Fins llavors, la jove resisteix l'enderroc mediàtic en plena via pública i també als platós de televisió. Tanmateix, Rocío Flores està molt activa a Telecinco com a comentarista de 'Supervivientes' i defensora d'Olga Moreno.

Una tasca que exerceix tant al plató d'Ana Rosa, fitxatge el qual es va tancar en ple torrencial mediàtic, com en el debat de 'Tierra de nadie'. Durant les seves intervencions tan sols ha esbossat pinzellades sobre la seva dura situació emocional després de la tempesta desfermada.

S'ha expressat a través de declaracions més aviat concises i, principalment, un llenguatge no verbal que suggereix molt dolor i sofriment. Fins i tot la jove s'ha mostrat completament trencada, i incapaç d'articular paraula i amb llàgrimes als ulls.

Un comportament que molts no s'han cregut i consideren una simple estratègia per victimitzar seguint els passos del seu pare. No obstant això, Carlos Sobera ha deixat anar una llança a favor a Rocío Flores.

Sense prendre partit, el presentador de 'Tierra de nadie' ha enviat un missatge contundent a tots aquells que no es creuen el dolor de la jove.

Carlos Sobera treu a la llum «la processó» que Rocío Flores porta per dins

Després d'anar com a convidat a un partit de futbol solidari a favor de la 'Fundació Cris', Carlos Sobera no ha esquivat cap pregunta. A la sortida del Wanda Metropolità, el presentador basc ha explicat als mitjans com veu a Rocío Flores.

Amb ella comparteix plató els dimarts a les gales del debat de 'Supervivientes', sent testimoni directe d'alguns baixons emocionals que ha patit.

«Un dia va haver de sortir del plató plorant i va trigar 10 o 15 minuts en tornar. Després d'unes declaracions no vaig tenir ni que preguntar-li. Em vaig quedar mirant-la i va ser suficient perquè ella es trenqués», se sincerava davant els micros d''Europa Press'.

Tot i que la docu-sèrie és un tema que no tracten en el debat, Carlos Sobera ha volgut deixar molt clar que la «processó anirà per dins». Normalment, Rocío Flores va a treballar animada i amb la intenció de centrar-se en el concurs. No obstant això, no pot evitar ensorrar-se quan el nom de la seva mare surt a la palestra.

«No deixa de ser un tema tangencial perquè a 'Supervivientes' intentem ser molt fidels al programa. És normal que alguna cosa sorgeixi, però si t'adones, mai ho tractem en profunditat. Som respectuosos. Per això vam vorejar el tema», assegurava el presentador basc.

Sense voler valorar la sèrie-documental de Rocío Carrasco perquè no l'ha vist, l'actor ha volgut donar la cara per la seva col·laboradora.

«Tots tenim sentiments i lògicament les coses t'afecten. No pots ser de pedra ni de ferro i hi ha moments en què li dona un baixó pel qual escolta, pel que veu. És senyal que alguna cosa porta per dins i que necessita fer-lo fora», assenyalava a 'Europa Press'.