Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Les xarxes celebren la trampa de 'Supervivientes' a Olga Moreno: «S'ho mereix»

La concursant ha hagut de beure de les seves pròpies trampes en els jocs

Des que va començar l'actual edició de 'Supervivientes', els espectadors han pogut veure com una de les concursants no para de fer trampes. Rara és la gala en què no puguem veure a Olga Moreno fent trampes en els jocs que proposa l'organització. La veritat és que en molt poques ocasions el programa ha reconegut aquestes irregularitats.

Això ha enfadat molt als espectadors, que no entenien com amb altres concursants l'organització era més dura, però quan es tractava de la dona d'Antonio David Flores la cosa canviava. En veritat, en moltes de les proves es podia veure des de casa com Moreno manipulava les estructures i feia moviments no permesos.

Per algun motiu que desconeixem el programa no ha castigat a la concursant, i per aquest motiu ha seguit participant sense cap mena de conseqüència. Fins ara, que ha passat el que molts esperaven. L'organització ha preparat un joc amb suculents pastissos i magdalenes de xocolata.

Els concursants havien de menjar-se les magdalenes, però amb una dificultat. No totes coincidien amb el seu bon aspecte i algunes contenien sal, curri o all i alteraven el sabor d'aquestes recompenses. Tanmateix, Olga ha sortit guanyadora d'un dels tractes que s'exposaven.

En el moment de triar-les, la concursant ha anat a buscar la més gran. Encara que els seus companys li han recomanat que triés una més petita, però que contenia maduixes, perquè no fos tot xocolata. Com era d'imaginar, Olga ha tirat pel seu propi criteri i clarament s'ha equivocat.

Clarament Olga s'ha deixat portar per l'aparença i per la gran quantitat de xocolata que semblava que contenia el pastís. El problema ha arribat quan aquesta ha recollit el seu pastís. S'ha adonat que pesava molt poc i les seves sospites s'han confirmat.

El suculent pastís era de plàstic i només un seguit de decorats eren de veritat, limitant el premi a unes escasses llepades i sense poder gaudir de la gran quantitat de xocolata que ella pensava que havia guanyat. De nou, Lara Sajen li recordava que hauria d'haver triat l'altre pastís, que contenia maduixes.

Aquest sembla que sí que era de veritat i que per tant, li hauria donat moltes més alegries. El més curiós és que Olga abans de triar el pastís l'ha olorat i s'ha acostat molt a aquest. Motius suficients que li haurien de servir per poder comprovar que es tractava d'un pastís de mentida.

Qüestió de karma

Molts espectadors creuen que aquest parany del programa i que li hagi tocat a Olga és qüestió de karma. Després de tantes possibles trampes i de beneficiar-se de recompenses que potser no li tocaven, li ha tocat beure de la seva pròpia medicina. Per ser honests a la veritat, és que en cap moment ningú l'ha avisat.

Moreno ha arribat a olorar el pastís en més d'una ocasió i ningú li ha dit que hi havia alguns pastissos de mentida. Per aquest motiu s'ha confiat i ha acabat triant una recompensa que no podrà gaudir de cap de les maneres. En un moment tan avançat del programa com en el qual ens trobem, aquest tipus de bromes són molt doloroses.

Sens dubte, el més interessant d'Olga serà quan torni a Espanya i pugui veure tots els episodis de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. Recordem que quan se'n va anar cap a Hondures només s'havia emès el capítol zero i l'u. Però encara li queden deu episodis més i dues entrevistes que haurà de visualitzar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.