La princesa Elionor i la infanta Sofia, en la fotografia que il·lustra la felicitació de Nadal de la Casa Reial

El canvi físic de la infanta Sofia no deixa ningú indiferent: fa mesos que no la veiem

Aquesta diferència entre les dues germanes és molt qüestionada per tots


No és molt comú veure Letícia i la infanta Sofia sortir juntes en les fotografies oficials, un gest que podria deure's al fet de voler evitar que es pensi que la reina sent més predilecció per la primogènita Elionor, en comptes d'estar pendent de la filla petita, ja que és ben sabut que la princesa ja té el seu primer acte oficial fora dels 'Premis de princesa'. I és que el concurs infantil '¿Qué es un rey para ti?' comptarà amb la seva presència i la del rei Felip, mentre que la seva germana haurà de quedar-se amb la seva mare al palau.

Però... Aquesta vegada ho hem pogut veure! Molt atents a la següent fotografia que ens deixa un Instagram que segueix a les princeses, i que ens mostra l'aspecte actual de Sofia al mig del carrer juntament amb la seva mare:

La princesa Elionor i la infanta Sofia s'han convertit en totes unes 'royals', símbols d'elegància i estil en plena adolescència, un fet evident i que acapara constantment les mirades dels més curiosos. La futura reina d'Espanya, Elionor, de 15 anys, es porta gairebé dos anys de diferència amb la seva germana Sofia i, tal com es pot apreciar a la fotografia, si és el cas, els gens familiars hi van a contracorrent.

En aquest sentit la diferència física entre les dues germanes és clara i es relaciona amb aquesta distinció d'alçària. Li molestarà aquest detall a la seva germana i futura reina d'Espanya, la princesa Elionor?

L'alçada, en el punt de mira

I, per si no fos prou, experts pròxims de la reialesa han assegurat a alguns mitjans especialitzats en la monarquia espanyola precisament això, que a la reina Letícia, de 48 anys, no l'il·lusiona especialment que la petita de 13 sigui més alta que la seva germana més gran. Així, sembla que els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, intenten dissimular aquesta diferència existent entre les dues nenes com poden.

La infanta presenta una alçada molt per sobre de la princesa i comença a acostar-se a la seva mare: en molt poc temps acabarà per superar-la amb escreix. En definitiva, tot apunta que serà la favorita de la premsa menys lligada a l'entorn monàrquic i la premsa de l'opinió pública.

Qüestió de gens

Una situació que no ens agafa per sorpresa, ja que com tots sabem, si hi ha alguna cosa que caracteritza al rei Felip VI, és la seva altura d'1,97 metres, propera a la mateixa contextura que un jugador de bàsquet de 2 metres. A més i de moment, la grandària mitjana de la reina Sofia se situaria en els 1,72 metres, inferior al del seu espòs i visible quan apareixen junts a les fotografies oficials. La reina ha de dissimular aquesta diferència vestint talons per a l'ocasió.

És evident que la infanta Sofia va heretar els gens de l'altura del seu pare; mentre que la princesa Elionor la genètica de la seva mare. «Tot indica, a jutjar per la seva condició física, que amb 15 anys la infanta Sofia podria superar en alçada a la seva mare, la reina Letícia», va expressar fa uns dies l'expert en temes de la reialesa, Alejandro Bustillo, en un mitjà espanyol.

«No hauria de sorprendre que la infanta Sofia mesuri gairebé els 2 metres. El seu pare, el rei Felip VI, és molt alt. A més, Sofia rep una molt bona alimentació. Crec que al llarg del temps això no es podrà dissimular i Elionor serà de baixa estatura com la seva mare. Això no és un mal de morir i l'exemple més evident és el de la reina Isabel que amb prou feines mesura 1,60 metres», recalca.

Els experts sostenen que una altra forma eficaç d'evitar la presència en gran manera aquestes diferències d'alçada és col·locar les germanes de forma separada perquè no es noti tant. Però, tot i les diferències, Elionor i Sofia, a més de ser germanes, són millors amigues i sempre es mostren unides i afectuoses.