Imatge de la reina Letícia

Sorpresa per l'última aposta estètica de Letícia: «Ens ha deixat de pedra»

La reina reapareix públicament i ens deixa sense paraules


En més d'una ocasió hem afirmat que febrer és el mes dels canvis de 'look'. La reina Letícia s'ha sumat a la causa i ens ha sorprès amb la seva reaparició. Aquest dimarts al matí, la reina Letícia apareixia com a presidenta d'honor de la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) per encapçalar la reunió celebrada a la seu madrilenya. Així doncs, sense perdre el costum, hem estat pendents de l''outfit' que ha escollit Letícia per a l'ocasió. Ara bé, aquesta vegada ens ha deixat fora de joc amb una sorpresa que no esperàvem.

La reina Letícia llueix una gran quantitat de cabells blancs, però ja érem conscient que havia decidit no tenyir-se els cabells amb l'objectiu de mostrar naturalitat i una imatge més senzilla. Molts diuen que aquesta decisió podria servir com a símbol del pas dels anys.

La Reina Letizia es deixa els cabells blancs en el seu cabell i aposta per un look més natural
La reina Letícia decideix no tenyir-se els cabells | gtres


Però, és una estratègia?

Segons un estudi de l'Institut Mèdic Dermatològic, sis de cada deu dones es tenyeixen els cabells. Yolanda Sacristán, directora general de The Beauty News Room, exdirectora de 'Vogue' i de 'Harper's Bazaar', consultora de moda i bellesa i experta en tendències, ens explica que «és probable que sí que tinguin un propòsit, ja que Letícia és una persona que sol tenir molt en compte els detalls. No em sembla que hagi estat un descuit. Al meu entendre, els seus cabells blancs poden amagar un missatge: que no és o no vol ser perfecta; que se sent còmoda i bella amb la seva edat i que és lliure per triar com vol mostrar-se davant la societat».

La primera ja l'hem explicat, però la segona sorpresa de la qual parlàvem té a veure amb el seu vestuari. La reina Letícia ha començat el febrer lluint uns mocassins negres d'Hugo Boss, el model Lara. I qui no els estrenaria! Encara que és la primera vegada que els hi veiem posats, probablement els tenia guardats des de feia temps, ja que ens recorden a uns mocassins blaus que va dur en una altra ocasió, i aquests sí que són de la temporada anterior!

El 'look' de Letícia està format per un abric blanc i negre de Nina Ricci, peça que va estrenar el 2015 en la seva visita d'Estat a França i que va combinar amb dues peces de color vermell de la mateixa firma, i des de llavors, sempre que ha optat per vestir-se amb aquest abric l'havia combinat de la mateixa manera.Tot i això, per a aquesta reunió s'ha decantat per un jersei bàsic de punt negre i uns pantalons del mateix color. Acompanyada d'una cartera de mà de Carolina Herrera, el model Astrud, unes arracades de Doble Daga de Gold & Roses d'or blanc amb diamants i un anell de Karen Hallam.