Primer pla de la infanta Sofía.

La infanta Sofia, muda en descobrir on viurà realment la seva àvia

La infanta Sofia no es pot creure la informació que s'ha revelat

La infanta Sofia, com tota la seva família, està molesta perquè Corinna Larsen, la que va ser amant del seu avi, està traient a la llum aspectes de la seva vida privada. Ho està fent a través d'un podcast titulat Corinna y el Rey. Podcast en què ha parlat sobre la cacera de Botswana i, ara, s'ha referit a la dona de l'emèrit.

En concret, l'alemanya ha desvelat on vivia la mare de Felip VI durant els moments més complicats dels darrers anys. I la seva revelació ha deixat bocabadats tots.

Primer pla de Corinna Larsen.
Corinna Larsen ho explica tot | GTRES

La infanta Sofia descobreix la llar de la seva àvia paterna

La filla menor de la reina Letícia sap que les confessions de Larsen estan donant molt de què parlar tant a Espanya com a l'estranger. Ara, s'ha produït l'emissió d'un nou capítol del podcast, Falsa Navidad, i s'ha tret a la llum una informació sorprenent.

L'amant ha declarat que quan es va publicar el seu idil·li i es gestava l'abdicació d'ell, la dona no vivia a Espanya. Pel que sembla, ho feia a l'Hotel Claridge de Londres, «lluny del seu marit infidel. Només vola a Espanya per a esdeveniments oficials».

Reina Sofia
La infanta Sofia ha descobert on vivia la seva àvia | GTRES

Segons Corinna, la mare de Felip VI volia estar allunyada del seu marit i de tota la polèmica que l'envoltava. Per això, s'allotjava en aquest hotel, que té molt de significat per a ella, perquè és on va conèixer Joan Carles I i on va posar amb ell quan van donar a conèixer el seu compromís.

La infanta Sofia ha descobert que aquest hotel data del segle XIX, que té espais tan singulars com una galeria d'art i que té suites de veritable luxe. Se sospita que l'àvia de la jove s'hauria pogut allotjar en alguna d'elles, que tenen més de 220 metres quadrats i majordom durant les 24 hores.

Això sí, des que Joan Carles I va marxar a Abu Dhabi, la sogra de Letícia viu al Palau de la Zarzuela.

La infanta Sofia coneix el Nadal més peculiar del seu avi

La germana d'Elionor ha pogut conèixer, a través del testimoni de Larsen, més detalls desconeguts de la vida del seu avi. Exactament, l'alemanya ha narrat que el Nadal anterior a la seva abdicació, ell no volia passar-les amb la seva família. Diu que «les relacions familiars s'havien deteriorat tant que em va dir que no podia suportar la idea de ser-hi».

Ell era conscient que estava obligat a passar el 24 de desembre amb la seva dona, els fills i altres familiars. I així ho va fer, però va gaudir d'un Nadal avançat amb amics i Corinna, amb què mantenia bona relació, encara que ja no eren parella. Es va organitzar una Nit de Nadal anticipada per a la seva satisfacció, en què no van faltar regals, arbres nadalencs i tot el necessari per a una vetllada tan especial.

Joan Carles i Corinna
La infanta descobreix el peculiar «Nadal» que va viure el seu avi | GTRES

Sofia ha vist l'amant del seu avi referir-se a aquesta festa com «un espectacle de circ per mantenir feliç aquest home poderós. Estava envoltat d'aduladors llimacs. El que articulava com a desig s'havia de fer realitat».

«Tot es va preparar com si fos el dia 24, però sense ser-ho: xampany, vestits elegants... Fins i tot el mateix sopar. Vaig pensar que era una situació completament surrealista. La gent no entén que hi ha alguna cosa que no va bé al cap d'aquesta persona i que la resta ho estem promovent?».