La preocupació més gran de la infanta Sofia que li complica la vida

Els seus pares es troben darrere d'aquesta situació

Pirmer pla de la infanta Sofia
La infanta Sofia segueix una estricta educació per part de la seva mare | CatalunyaDiari

La princesa Elionor és sense dubte la filla dels Reis que carrega més responsabilitat i, per tant, també la que té més protagonisme mediàtic. I és que ser l'hereva al tron i això comporta una educació molt estricta i completa, en pro que pugui ser una bona representant de la monarquia i que estigui preparada per poder assumir les tasques que se li encomanaran arribat el moment .

La seva germana, la infanta Sofia, té en aquest sentit un 'menor pes sobre les seves espatlles'. No obstant, això no treu perquè els seus pares també sigui molt ferris en la seva formació. Així, les germanes estudien a la mateixa escola-  en la qual també es va educar el seu pare Felip-, i ambdues estan sotmeses per igual a les estrictes normes de Letícia

Una educació estricta

En concret, les dues menors tenen prohibit l'ús de dispositius mòbils, només poden menjar llaminadures de forma puntual, únicament poden veure la televisió els caps de setmana i amb control maternal, sempre s'han d'anar a dormir a les 21 hores...

Segons s'ha donat a conèixer per diferents mitjans, la mare de la princesa Elionor i la infanta Sofia pràcticament porta a terme una educació 'militar' amb elles. I és que vol que siguin disciplinades, que assumeixin el paper que tenen i que estiguin preparades per afrontar el futur que els espera. No volen que les seves filles siguin objecte de dures crítiques per no estar a l'altura del lloc que ocupen. Joan Carles i Felip estan sota el punt de mira, i Letícia sap que les seves filles són l'única esperança perquè la monarquia prosperi.

Sofia, en igualtat de condicions amb la seva germana

No obstant això, sembla ser que la menor de les filles dels Reis es troba massa 'presonera' per aquestes regles tan estrictes que ha de complir. En més d'una ocasió, hem vist que la petita sembla tenir un caràcter més jovial, divertit i propi de la seva edat que la seva germana. I aquesta rectitud que té en la seva educació sembla que pretén acabar amb aquesta forma de ser i aquesta naturalitat, que són precisament les que poden comerciejar les simpaties dels espanyols.

La Infanta Sofía amb la reina Letícia
Letícia s'encarrega d'educar a les seves dues filles per igual | CatalunyaDiari

Si els seus pares actuen d'aquesta manera és perquè el que volen per sobre de tot és que amb la infanta Sofia no es cometin els mateixos errors que s'han comès en la Família Reial en el passat. En concret, volen que la seva preparació sigui igual que la de la seva germana per si aquesta ha d'ocupar el tron en algun moment. Això no va succeir amb les germanes del Rei, les quals destaquen per les seves polèmiques accions i donen malnom a la corona.

Controlaran les seves relacions i feines futures

Així mateix, no volen que la seva filla pugui ser protagonista d'escàndols, com sí que ho han estat les seves tietes, la infanta Helena i la infanta Cristina. Per això, entre altres coses, no només s'extremarà la cautela en les relacions sentimentals que tingui en el futur sinó que, a més, s'ha establert que si volgués treballar fora de la monarquia, hauria de renunciar als seus drets com infanta.

Els Reis volen el millor per a la infanta Sofia i per això l'estan educant d'una manera tan estricta, encara que potser ella necessita més llibertat i menys imposicions. D'aquesta manera, s'evitaria que la monarquia es pugui veure implicada en un altre cas Nóos que, anys després, segueix perseguint la Casa Reial. 


Comentaris

envia el comentari