Pilar Rahola ja és àvia del seu segon net: Neix en Joan

El nen s'ha avançat al part que estava programat per a aquest divendres

Imatge d'arxiu de Pilar Rahola
Pilar Rahola dóna la benvinguda al seu segon nét, en Joan | CatalunyaDiari

Ja fa dies que Pilar Rahola mostrava la seva emoció a tots els seus seguidors pel futur naixement del seu segon net aquest divendres, ja que la seva filla Sira tenia el part programat. Però sembla que el petit Joan no ha volgut fer esperar més la seva família i ha volgut néixer sota els seus propis termes.

La periodista ha informat aquest dijous, a través de les xarxes socials, que el segon fill de la seva filla Sira ja és aquí: «Un presento al meu net Joan. Contra tot pronòstic, ha decidit néixer avui». Com no podia ser d'una altra manera, Rahola ha acompanyat el seu anunci amb una foto del nadó acabat de néixer, a sobre de la seva mare i encara a l'hospital. 

Una arribada que de ben segur alegrarà la vida de tots aquells pròxims a ells, especialment en dies tan difícils com els que estem vivint actualment. 

En Joan, el nét de Pilar Rahola, acabat de néixer i en braços de la seva mare Sira
Pilar Rahola ha publicat la primera imatge del seu segon net a Instagram | Pilar Rahola

Dies d'emoció a la família

Precisament ahir la periodista ja avisava els seus seguidors que en Joan era ben a prop d'arribar, i ja feia dies que anava publicant contingut a les seves xarxes relacionades amb la seva família. Primer va ser un vídeo dedicat a la seva mare pel Dia de la Mare, el passat diumenge. Després va publicar un nou vídeo protagonitzat per la seva filla en què es mostrava les ganes que tenien que en Joan arribés al món. 

Aquest vídeo el va acompanyar amb dues imatges, com a 'stories' d'Instagram, on el seu primer net, en Jordi, feia un petó a la panxa de la seva mare. I ara ha arribat la imatge del petit Joan.


Comentaris

envia el comentari