URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Pilar Rahola s'emociona per l'arribada del seu segon nét

En Joan arribarà divendres, 8 de maig, amb un part programat

Pilar Rahola
Pilar Rahola s'emociona per l'arribada del seu segon net| Arxiu / CatalunyaDiari

Pilar Rahola és a només dos dies de tornar a ser àvia. Està previst que aquest divendres, 8 de maig, la seva filla Sira donarà a llum el seu segon fill, i la periodista ha aprofitat l'ocasió per publicar un vídeo en forma d'homenatge al seu compte d'Instagram.

«El meu petit homenatge a la meva filla Sira, que divendres ens portarà la joia d'un napbufet que es dirà Joan. És una gran filla i una meravellosa mare». Aquestes han sigut les paraules de Rahola per acompanyar un preciós vídeo de la seva filla i el seu nét, en Jordi. 

En el vídeo es poden veure imatges de la Sira des del moment en què va néixer, passant per la resta de la seva infància i l'edat adulta, tot acompanyat amb la cançó 'Vestida de nit', de la cantant Sílvia Pérez Cruz, de fons. 

Els seus seguidors no s'han fet esperar i ràpidament han omplert la publicació de comentaris, felicitant la periodista i donant-li l'enhorabona per un dels moments més macos que pot viure una família. 

Pilar Rahola, molt emocionada per l'embaràs i el seu segon nét

A més, la publicació ha vingut acompanyada també per dues imatges que ha penjat als 'stories' d'Instagram. Totes dues imatges són de la seva filla, embarassada, i una d'elles, el seu primer net, Jordi, dóna un petó a la panxa on ara mateix encara hi és en Joan. Aquestes imatges les ha acompanyat de la 'Cançó de bressol' de Joan Manuel Serrat, i amb dos textos diferents. 

«El petit Joan, el meu segon nét, està a punt d'arribar. Una nova vida. Una nova llum. Una nova esperança», acompanyant la imatge amb l'emoticona d'un pollet sortint de l'ou. A la segona foto, la periodista escriu: «En Jordi donant petonets al seu germanet Joan que divendres arriba...», i en aquest cas amb l'emoticona d'un pollet ja completament fora de l'ou. 

Dos imatges de la Sira, filla de Pilar Rahola, embarassada
Pilar Rahola està molt emocionada per l'arribada d'en Joan, el seu segon nét | Pilar Rahola / Instagram


Comentaris

envia el comentari