Primer pla de la infanta Sofia

La infanta Sofia ja coneix el seu cunyat

La jove és la gran confident de la seva germana, Elionor

La infanta Sofia podria seguir els passos de la seva germana i continuar els estudis a l'estranger.

 

L'estada de la princesa Elionor a l'internat de Gal·les està sent molt satisfactòria, i això faria que els seus pares també apostessin per matricular Sofia a l'UWC Atlantic College en un futur.

A Elionor aquest primer curs a l'internat hi ha servit per a tenir més independència i madurar. És un centre molt prestigiós on coincideix amb estudiants de moltes nacionalitats diferents. A milers de quilòmetres dels pares, està vivint l'adolescència d'una manera molt particular.

La germana de la infanta Sofia comença a tenir les primeres il·lusions. Cupido comença a visitar-la, i no és descartable que hagi conegut algú especial, segons assenyala 'El Nacional'.

No obstant això, la identitat del possible nòvio d'Elionor és tot un misteri. A La Zarzuela intenten ser molt discrets en aquest sentit. Tampoc se sap el temps que fa que estan junts ni on es van conèixer.

En qualsevol cas, les respostes a totes aquestes preguntes les podria tenir la seva germana. És la seva gran confident, amb qui té contacte diari. Tenen molt bona relació, com demostra el fet que Elionor li confiï tots els secrets.

La infanta Sofia i la princesa Elionor
La infanta Sofia, sempre a l'ombra de la princesa Elionor | GTRES

No obstant això, l'encarregada de filtrar la informació sobre els nòvios de la princesa és una companya seva de l'internat. Sembla que el nou pretendent d'Elionor és un company del centre d'estudis, en concret de la seva classe. Després de tant de temps junts, tant a classe com al recinte, s'ha produït una relació molt especial entre ells.

Aquest amic especial no estaria mal vist pels pares de la infanta Sofia, segons assenyala aquest diari. Són conscients que a la vida de la jove apareixeran molts nois, i alguna vegada haurà de sorgir aquest primer amor, però també saben que és molt estrany que sigui per sempre.

S'han facilitat molt pocs detalls d'aquest suposat amic especial. Una alumna de l'internat ha assenyalat que és «alt, prim i molt agraciat" i que des del primer moment que Elionor i ells es van conèixer, van congeniar a la perfecció.

No han volgut revelar de quina nacionalitat és, però han aclarit que no és espanyol. A més, assenyalen que «els reis ja el coneixen”. És possible que coincidissin amb ell en alguna de les visites que han fet al centre de manera privada.

També s'ha considerat la possibilitat que es coneguessin a Madrid. En concret, durant una audiència que es va celebrar a La Zarzuela amb el patronat de la Fundació Comitè Espanyol dels Col·legis del Món Unit. En aquesta trobada hi van participar diversos nois amb qui l'hereva va tenir ocasió de parlar.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
Elionor està encantada a l'internat de Gal·les, i Sofia ho sap | GTRES

Alguns mitjans assenyalaven un jove concret, amb qui la princesa suposadament va creuar unes quantes mirades. Però són meres especulacions.

La infanta Sofia, il·lusionada amb la història d'amor de la seva germana

Com és lògic, a Sofia li faria molta il·lusió que Elionor tingués noviet. D'aquesta manera, la família s'ampliaria. Tot i això, a la reina no li fan gaire gràcia les informacions que li arriben sobre el possible festeig.

Letícia vol que la seva filla gran continuï centrada en els estudis i que no es distregui de les obligacions. Que aprofiti al màxim l'estada a l'internat per a adquirir nous coneixements. I així li ho hauria comunicat.

A vegades, però, és complicat posar barreres a l'amor. I més quan els fills són tan joves i estan lluny dels pares.

Segurament la infanta Sofia està al corrent de tot, però prefereix no dir res i guardar el secret a Elionor.

▶️ Juan Carlos I rompe su silencio y señala a los culpables de su caída en desgracia